Betaling via Betalingsservice

Betaling via betalingsservice

Fra d. 10/1-2019 er det ikke længere muligt, at tilmelde sig Betalingsservice. Du kan vælge at tilmelde dig en af vores gratis automatiske betalingsmetoder:

Hvis du allerede er tilmeldt Betalingsservice, vil du fra d. 10/2-2019 betale 15,- i Betalingsservicegebyr.

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice, vil du modtage din regning pr. mail - dette skal du blot tilmelde dig på Mit 3. Hver måned omkring den 21. vil din regning også være tilgængelig på Mit 3 og i Mit 3 App’en.

Hvis du betaler via Betalingsservice og du vælger at skifte bank, kan du ikke overflytte din Betalingsserviceaftale og skal derfor skifte til en af de to andre automatiske betalingsmetoder.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Du kan tilmelde dig MobilePay eller Automatisk Kortbetaling, som er 3's gratis betalingsløsning (0 kr./md). Så sparer du dit Betalingservicegebyr på 15 kr./md. Sådan tilmelder du dig:

MobilePay

1. Gå til 3.dk/mobilepay.
  2. Tryk på Tilmeld dig her.
  3. Indtast din fødselsdato og dit 3-mobilnummer
  4. Du vil nu modtage en SMS med en sikkerhedskode
  5. Indtast sikkerhedskoden og dit telefonnummer og slut af med, at sluttilmelde i MobilePay appen.

Automatisk Kortbetaling

1. Gå til 3.dk/kortbetaling
  2. Indtast din fødselsdato og dit 3-mobilnummer
  3. Vælg betalingsform
  4. Indtast dine kortoplysninger og klik Gem oplysninger

Du kan også opdatere din betalingsmetode på Mit 3.