Girokort / Manuel indbetaling

Manuel indbetaling

Fra d. 10/1-2019 er det ikke længere muligt, at få tilsendt din regning pr. brev. Du skal derfor tilmelde dig en af vores automatiske betalingsmetoder.

Du kan vælge mellem følgende automatiske betalingsmetoder:

Hvis ikke du tilmelder dig en af ovenstående, bliver du opkrævet 49,- i betalingsgebyr hver måned og skal betale din regning manuelt via Mit 3 Selvbetjening eller manuelt via din bank.

Hvis du skal foretage en indbetaling manuelt via din bank, uden at have et fysisk indbetalingskort, skal du indtaste indbetalingen i dette format:

Type <Regningsnummer* + kreditornummer<
+71 <000610xxxxxxxx + 82246223<

*dit regningsnummer finder du øverst i højre hjørne på din regning på Mit 3 selvbetjening. Det starter altid med 61 og består i alt af 12 cifre. Ved betaling over netbank skal du tilføje 000 foran som i eksemplet: 000610xxxxxxxxx.

Bemærk, at du skal betale et betalingsgebyr på 49,- pr. manuel indbetaling.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Du kan tilmelde dig MobilePay eller Automatisk Kortbetaling, som er 3's gratis betalingsløsninger (0 kr./md).Sådan tilmelder du dig:

MobilePay

1. Gå til 3.dk/mobilepay.
  2. Tryk på Tilmeld dig her.
  3. Indtast din fødselsdato og dit 3-mobilnummer
  4. Du vil nu modtage en SMS med en sikkerhedskode
  5. Indtast sikkerhedskoden og dit telefonnummer og slut af med at sluttilmelde i MobilePay appen.

Automatisk Kortbetaling

1. Gå til 3.dk/kortbetaling
  2. Indtast din fødselsdato og dit 3-mobilnummer
  3. Vælg betalingsform
  4. Indtast dine kortoplysninger og klik Gem oplysninger

Du kan også opdatere din betalingsmetode på Mit 3.