Girokort / Manuel indbetaling

Manuel indbetaling

Med manuel betaling får du tilsendt en papirfaktura med posten hver måned, som kan betales således:

• På Mit 3 med betalingskort.
  • Gennem din bank eller netbank.

Gennem din bank eller netbank kan du foretage en indbetaling, uden at have et fysisk indbetalingskort.

Du skal indtaste det i dette format:

Type <Regningsnummer* + kreditornummer<
+71 <000610xxxxxxxx + 82246223<

*dit regningsnummer finder du øverst i højre hjørne på din regning. Det starter altid med 61 og består i alt af 12 cifre. Ved betaling over netbank skal du tilføje 000 foran som i eksemplet: 000610xxxxxxxxx.

Vælges manuel indbetaling, opkræves der 49 kr. pr. betaling i faktureringsgebyr. Gebyret bliver dog ikke opkrævet på den første faktura.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Du kan tilmelde dig MobilePay, som er 3s gratis betalingsløsning (0 kr./md). Så sparer du dit betalingsgebyr på 9,25 kr./md. (Betalingsservice) eller 49 kr./md. (ved regning sendt med brev). Sådan tilmelder du dig:

1. Gå til 3.dk/mobilepay.
  2. Tryk på Tilmeld dig her.
  3. Indtast dit 3-mobilnummer (du kan finde dette på din regning eller på Mit 3), og din fødselsdato.

Du kan også opdatere din betalingsmetode på Mit 3.