Skriv til kundeservice | Kontakt vores kundeservice

Send dokument
til os.

Her kan du sende en kopi af eksempelvis fuldmagt, 
betalingskvittering eller kørekort til os. Vi passer på din data
- alt sendes krypteret. 

Vil du hellere sende en mail?Så er du velkommen til at sende en mail i stedet til kundeservice@3.dk. Svartiden er på 1-3 hverdage og det samme gælder ved udfyldelse af formularen. Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Nyttige genveje

Har du prøvet at finde svar på dit spørgsmål i vores store hjælpesektion?

Dækning

Driftsinformation

Vejledninger

Priser og vilkår

Mit 3 Selvbetjening

3 Business

Gå ikke glip af de gode nyheder fra 3

Om du er privat - eller erhvervskunde, journalist eller bare gerne vil have fingeren på pulsen, så følger her en række fede muligheder for at følge med i, hvad der rører sig hos 3.

Nyhedsbrev til privatkunder

Få et abonnementstjek løbende, så du kan se, om du det rigtige abonnement - og få gode nyheder, fede konkurrencer og skarpe tilbud lige i indbakken.

Tilmeld

Nyhedsbrev til erhvervskunder

Få nyheder, eksklusive tilbud, tips & tricks og invitationer til spændende arrangementer - direkte i din indbakke. What's not to like?

Tilmeld

Pressemeddelelser

Abonner på de seneste nyheder, årsregnskaber og pressemeddelelser fra 3 og modtag materialet direkte i indbakken, ligeså snart det er sendt til medierne.
Tilmeld

Følg os på LinkedIn

Få indblik i, hvordan 3 er som arbejdsplads, hvilke projekter vi har gang i, og hvad vi mener om de nyeste trends og tendenser.

Gå til Linkedin