Silvija Jevtic

Social Media Manager

Silvija Jevtic - Social Media Manager

For Silvija har det altid været en kæmpe motivationsfaktor at lære. Derfor greb hun også chancen, da hun blev tilbudt at begynde på 3Academy. Som Social Media Manager i 3, og med en dimplomuddannelse fra CPH Business om hjørnet, har Silvija sikret sig både drømmejobbet og uddannelsen på samme tid.

Hvorfor er det, du synes, det er så spændende med sociale medier?

Jeg synes, det er spændende, fordi det aldrig står stille. Fordi der altid kommer noget nyt. På den måde bliver det aldrig ensformigt. Og hvis man vil være god til sociale medier, skal man virkelig brænde for at lave det.

I min optik kan du ikke sidde og lave content eller styre en Facebook eller en Instagram-side bare fordi, du er blevet bedt om det – det kræver nerve og dedikation.

Det er også lidt et specielt job, for alle kan se med i dit arbejde. Altid. Alle kigger både i organisationen men også eksternt, så på den måde er det et meget offentligt job. Du skal have det ok med det, og ikke blive stresset af at andre ser på det, du laver. Samtidig er det også en af de ting, der driver mig – og gør mig stolt. For jeg er stolt af det, jeg laver – og folk må hjertens gerne følge med.

Det har vel også hjulpet dig på den måde, at der har været synergi begge veje?

Ja, det har der. Uddannelsen går meget på, at man deler sine erfaringer fra arbejdet med de andre. På den måde får man en forståelse for, hvordan man gør tingene i forskellige organisationer, og det bliver også brugt i forhold til undervisningen. Der er jo mange ting, som man kan genkende fra dagligdagen.

Det med at arbejde og læse ved siden af arbejdet, det må da være hårdt?

Det kan det være, men jeg tror, at hvis man interesserer sig og brænder for det, så føles det ikke som en pligt at gå i skole. For mig har det været en stor motivationsfaktor at gå i skole hele vejen igennem forløbet. Det har handlet om at blive ved med at gøre det godt, men også at bruge de ting, man lærer under forløbet.

Så det har ikke været en udfordring at få arbejde og uddannelse til at spille sammen?

Ikke rigtigt. Jeg har haft det helt fint med det. Du går i skole en gang om ugen om aftenen, og så er der jo selvfølgelig læsning imellem og op til eksamenerne. Men der handler det om at prioritere sin tid. Det er nok den største opgave. Institutionen anerkender, at du har et job ved siden af. Alle på uddannelsen har et fuldtidsjob, hvilket også betyder, at der eksempelvis ikke er afleveringer/opgaver i løbet af forløbet. Det er udelukkende eksamen og selvfølgelig noget læsning.

Hvad er næste skridt i 3?

Jeg har netop fået en ny titel som Social Media Manager i 3’s marketing-afdeling. Her har jeg fået et stort ansvar nu for de sociale medier, hvor jeg blandt andet skal være med til at opstarte vores TikTok-kanal. Derudover interesserer jeg mig helt vildt meget for konceptudvikling, hvor content jo også spiller en stor rolle, så det er et felt, jeg gerne vil være mere inde over i fremtiden. Og så er der selvfølgelig ambitionen om altid at blive klogere. Det kan man altid blive.

Hvad ville du sige til en kollega, som overvejer at bruge 3 Academy?

Jeg ville anbefale dem at klø på og bevise for deres leder, at de selvfølgelig skal på 3 Academy. Og så vil jeg helt sikkert anbefale dem at gøre det – det er en fed måde at uddanne sig på, som meget få overhovedet ved eksisterer. Jeg vidste ikke det her med, at den her vej i uddannelsessystemet overhovedet eksisterede, før jeg startede i OiSTER og 3. Jeg troede bare, det var sådan, at så tog man en bachelor og så en kandidat, og at det var den eneste mulighed. Jeg vidste ikke, der var en mulighed for at lære og arbejde ved siden af på fuld tid, så man kan blive ved med at udvikle sig i virksomheden, mens man læser. Det er i hvert fald ikke en mulighed, man bliver præsenteret for af en studievejleder på gymnasiet. Så jeg vil helt klart anbefale at gøre det.

Fakta

Navn: Silvija Jevtic

Alder: 25 år

Stilling: Social Media Manager

Antal år i OiSTER/3: 6

Uddannelse: Akademiuddannelse i Salg & Markedsføring fra CPH Business. Studerer på diplomuddannelsen i Salg & Markedføring på CPH Business.