Nyhed - Samsung Galaxy S24 serien

Oplev fremtiden - i dag.

Stor, større og hurtigere.

Galaxy S24

Nyhed.

Mindstepris 7.560 kr.

Galaxy S24+

Nyhed.

Mindstepris 9.360 kr.

Galaxy S24 Ultra

Nyhed.

Mindstepris 10.519 kr.

Samsung Galaxy S24 Ultra. Galaxy AI er her.

Træd ind i en ny æra med Galaxy AI.

Med den nye S24-serien introducerer Samsung Galaxy AI og træder dermed ind i en helt ny æra for smartphones. Med Circle to Search har Samsung formået at gøre din søgning smart, fleksibel og effektiv.

Markér blot det objekt du vil søge på på din smartphone med din finger, så søger S24 telefonerne efter det for dig, helt uden at du behøver at bruge ord. Parret med 5G går det tilmed stærkere end nogensinde.*

Med S24-serien vil Samsung ændre og forbedre den måde hvorpå vi skaber, mødes og kommunikerer.

Up your photo game. Tag billeder som en professionel. Nu med AI.

S Pen - fyld siderne med tekst

Med S Pen lader Samsung Galaxy S24 Ultra dig være både kreativ og effektiv på samme tid. Når tastaturet eller fingrene ikke rækker, kan du lade S Pennen hjælpe dig. Tag noter direkte på skærmen og lad din håndskrift blive omdannet til tekst, der formateres nemt med Galaxy AI.

Du kan også lave kreative illustrationer eller blot bruge S Pennen til at navigere let og elegant rundt på din Samsung Galaxy S24 Ultra.

Live Translate forandrer måden du kommunikerer på

Med Samsung Galaxy S24 Ultra kan du let have samtaler på andre sprog, også selvom du ikke kan sproget. Med Live Translate kan du nemlig tage et opkald på andre sprog, og lade Samsung Galaxy S24 Ultra oversætte samtalen for dig mens den er i gang. Du kan tilmed få hjælp til at redigere og optimere dine tekstbeskeder før du sender dem afsted, så de er helt korrekte.

Men det er langt fra de eneste AI-funktioner som Samsung Galaxy S24 Ultra kommer med. Med Note Assist får du hjælp til at justere og optimere i din egen tekst indtil du er helt tilfreds med budskabet, tone og stil. Med Chat assist kan du få hjælp til hvordan du formulerer en besked, hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive, og med Photo Assist behøver du ikke længere at bekymre dig om dårlige billeder.

Samsung Galaxy S24 og S24+. Opfylder alle dine behov.

Stor, større og hurtigere.

Med Samsung Galaxy S24 og S24+ kommer alle de opdateringer vi har ventet på. Skærmene er større, batteriet kan mere, processoren er stærkere. Det er to smartphones der er blevet opgraderet på alle fronter, og der er masser af fede features at opdage.

Som med Samsung Galaxy S24 Ultra kommer S24 og S24+ også med en hel række smarte AI-funktioner med Galaxy AI. Et opgraderet kamera lader dig tage skarpere og mere professionelle billeder end nogensinde før og dertil kommer en ydeevne udover det sædvanlige.

Innovation på højeste niveau. Med Galaxy AI.

Med Samsung Galaxy S24 og S24+ er det som at have din egen personlige assistent i lommen. Får du pludselig en god idé på farten der er værd at skrive ned? Indtal blot din idé ind i telefonen, så konverterer din smartphone det til en rentskrevet note. Med Note Assist kan du senere hen få hjælp til at holde styr på og optimere dine noter, så du får det maksimale ud af dem.

Som i Samsung Galaxy S24 Ultra får du i Samsung Galaxy S24 og S24+ også AI-funktionen Circle to Search med. Lav blot en cirkel om det du gerne vil søge på, og så søger telefonen automatisk i Google for dig. Så behøver du ikke engang at finde på et søgeord.*

Fang alle livets detaljer.

Med 50MP og masser af hjælp fra AI-funktioner i kameraet kan du vinke farvel til dårlige billeder. Så skal du blot koncentrere dig om at fange øjeblikket, så tager Samsung Galaxy S24 sig af resten.

Game on.

Samsung Galaxy S24 og S24+ er de perfekte gaming makkere. Den kraftige Exynos 2400-processor sørger for at du oplever en ydeevne og en hastighed ud over hvad du tidligere har oplevet med nogen Samsung-mobil. Det forbedrede batteri i Samsung Galaxy S24 og S24+ lader dig få endnu mere ud af alle dine aktiviteter, og sørger for at du kan game i timevis uden problemer.

Dertil kommer en opgraderet skærm, der både er større end tidligere og som kommer med Samsungs hidtil mest lyse skærmstyrke i kombination med op til 120 Hz opdateringshastighed. Så har du de mest optimale omstændigheder for en gamingoplevelse i verdensklasse.

Skift nemt fra iOS med Smart Switch

Det har aldrig været nemmere at skifte fra hvilken som helst anden telefon til en Samsung Galaxy. Med Smart Switch appen kan du let overføre alt dit indhold til din nye telefon, så du kan få alle dine billeder, kontakter, indstillinger og historik med over. Appen er forudinstalleret på din nye Samsung Galaxy telefon og er klar til brug.

Du får endda trinvise vejledninger, som kan guide dig til præcis, hvordan du skal overføre alt dit indhold til din nye telefon.

Så bliver det ikke nemmere!

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Værd at vide om Samsung S24-serien

Priserne på de nye Galaxy S24 mobiler afhænger af mobilens model samt størrelsen af RAM, der kræves til billeder, film, apps og andre ting. Derudover kan den samlede pris påvirkes af dit valg af abonnement. Du kan købe telefonen på afbetaling, og det er altid rente og gebyrfrit. På 3.dk kan du sammenligne de forskellige modeller og finde det abonnement, der passer bedst til dine behov og til en god pris.

S24 fås i farverne Violet, Yellow, Gray og Black. S24+ fås i farverne Violet, Gray og Black, mens S24 Ultra fås i farverne Titanium Violet, Titanium Yellow, Titanium Gray og Titanium Black.