Internet i sommerhus

Hvordan får jeg internet i mit sommerhus?

Har du brug for nem adgang til internet i dit sommerhus?

Slip for unødvendigt bøvl med kabler i jorden og få en internetforbindelse ud over det sædvanlige. Med 3Internet får du et trådløst produkt, der et nemt og hurtigt at installere, så du kan tage din yndlingsunderholdning med dig i sommerhus.

Nem adgang til internet

Du kender det måske fra før i tiden, hvor internet til sommerhuset krævede, at haven blev gravet op til installation af kabler.

Hos 3 har vi løst problemet, og med din trådløse router kan du være online med det samme uden ekstra omkostninger og besvær.

Så læn dig tilbage og nyd godt af nem og hurtig adgang til internetforbindelse.

Lynhurtig hastighed

Derhjemme er du og familien sikkert vant til en lynhurtig internetforbindelse, så hvorfor gå ned på hastighed, når I holder ferie? Via internet fra 3 kan I være online og streame helt uden problemer med det pålidelige 5G-netværk.

Med 3Internet kan du og hele familien derfor være på og binge hver jeres serie i højeste kvalitet, samtidig. Derudover er 3Internet lige så stabilt til gaming, så børnene kan game deres yndlingsspil, og I slipper for irriterende udfald.

Med andre ord kan du holde forbindelsen og holde dig opdateret, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Så gør som tusindvis af andre og få 3Internet til dit sommerhus.

5G er fremtidens netværk

5G er fremtidens netværk, der med sin trådløse funktion giver dig hurtig adgang til internet og masser af muligheder.

Med 3Internet får du et simpelt SIM-kort lige til at putte i din router, og så er du klar til alt det, du skal nyde online på ferien.

Oplev en forbindelse som du kender fra din smartphone med lynhurtige 5G-hastigheder. Bliv klogere på mulighederne med 5G-netværk.

3Internet
179 kr.
pr. md*

5G-internet til hjemmet?

Tjek om du kan få 3Internet.

*i 3 måneder. Herefter 279 kr/md. Mindstepris 1.374 kr.
5G router i hvid.

Kan man tage sin router med i sommerhus?

Med din trådløse router fra 3 kan du, uden problemer, tage dit internet med dig i sommerhus. Hos 3 har vi skabt en løsning, der gør det muligt at tage dit internet med i sommerhuset, uden at du behøver gå på kompromis med din forbindelse eller dit dataforbrug.

Og med tre simple step kan du være online på bare et øjeblik. Sæt SIM-kortet i routeren, tænd for routeren, og så er du klar til at logge på dit helt eget 5G-netværk. Oplev en lynhurtig forbindelse, uden udfald og uden begrænsninger.

Er der her tale om alle trådløse routere eller kun vores router og internetløsning?

Smartphone Hotspot vs. Mobilt Bredbånd

Måske tænker du, hvorfor ikke bare bruge din smartphone til internetdeling som et hotspot? Det er heller ikke et problem, hvis du kun har behov for WiFi på dine enheder en gang imellem.

Vælger du internet fra 3, får du adgang til abonnementer med en endnu større datamængder, end hvad typiske mobilabonnementer tilbyder. Så du kan surfe, streame og downloade indhold til dine enheder med maksimal hastighed.

Benyt dit internet i sommerhuset, som du ville gøre derhjemme, og med den mængde data, du har behov for. Du behøver altså ikke bekymre dig om, om du har data nok til at streame dine yndlingsserier eller scrolle gennem dagens nyheder i solen.

Derudover har mobilt internet ofte større og mere effektiv ydeevne, da udstyret er designet og optimeret til hurtig og stabil forbindelse på mobilnetværk, der sikrer dig maksimal download- og upload-hastighed. Internet fra 3 er derfor uden tvivl din nemmeste vej til stabilt internet i sommerhuset.

Vi styrker hele tiden vores netværk, så du kan få den mest optimale internetoplevelse, uanset hvor i Danmark du bor eller har dit sommerhus.

Tjek din dækning og udbudte hastigheder i dit nærområde på vores dækningskort.

Hos 3 tilbyder vi, som udgangspunkt, en fast pris i hele landet. 3Internet har en pris på 179 kr. pr. måned de første 3 måneder og herefter en fast pris på 279 kr. pr. måned.

Ydermere er der ingen faste omkostninger forbundet med etablering og installation – perfekt til at tage dit internet med dig på ferien, og med 14 dages fuld returret, så du kan afprøve forbindelsen i dit sommerhus.

Værd at vide om internet til sommerhus

Med internet fra 3 kan du være online på bare 5 minutter. Du får en gratis lånerouter af os og følger 3 simple step. Sæt SIM-kortet i routeren, tænd routeren og log på dit 5G-netværk.

Bredbånd er en kabelforbindelse til dit hjem, og 3Internet er internet via 4G- eller 5G-netværk. Med 3internet får du et produkt, der er simpelt at installere, og så er du lynhurtigt online. Med vores 5G-netværk får du hurtige internetforbindelser til dit sommerhus, på samme niveau som med en kabelforbindelse.

Tjek hvor hurtigt internet du kan få her.

Ja, du kan sagtens tage din router med i sommerhus. 3Internet kan bruges i hele landet.

Vi anbefaler, at du tjekker hvilken dækning og hastighed du kan få på vores dækningskort.