Internet til gaming

- det skal du vide

Vi har samlet, alt du skal vide, når du vælger internet til gaming.

5G - fremtidens internet til gaming

Du er ikke bedre end internettet. Derfor er det altafgørende at have et lynhurtigt internet som medspiller. Enhver gamer med respekt for sig selv og vinderambitioner bør spille på 5G – fremtidens ultrahurtige internet.

I gaming gælder nemlig hvert et millisekund. Din hjerne, dine reflekser og din internethastighed indgår i et tæt samarbejde om at vinde fodboldkampe, skyde fjenden eller hurtigst gennemføre udfordringen.

Før du kan trykke på den afgørende knap, når en modstander stormer mod dig, skal din hjerne reagere. Herefter skal dit internet reagere på din forespørgsel. Det er svært at optimere din hjernes reaktion, men det er nemt og hurtigt at optimere dit internet.

5G er med ultrahurtige hastigheder er helt suverænt til gaming og giver dig optimale betingelser. Dine spil bliver downloadet, installeret og kører hurtigere. Dit internet reagerer, så snart din finger rammer knappen.

Det betyder, at dine vinderchancer bliver øget markant, hvad enten du er mest til FIFA eller Call of Duty.

Latenstid - forskel mellem liv og død

Det bedste internet til gaming er internet med den laveste latenstid. Latenstid, også kaldet ping, beskriver, hvor hurtigt dit internet reagerer.

Det internet, der har den laveste ping, reagerer hurtigst på forespørgsler. Tallene taler for sig selv. 5G´s latenstid er 5 m/s under optimale forhold. Det er den laveste latenstid, du kan få. Her kan du se, hvordan 5G nettet dækker på din adresse.

Det kan være forskellen mellem liv og død på slagmarken i League of Legends. Derfor vil du fremover spille i realtid. Og det øger dine chancer for sejr markant.

Hvor mange m/bit til gaming?

Mange spil er tunge og komplicerede. Derfor er det vigtigt at kende sit internets hastighed, når man gamer.

5G er fremtidens internet og har allerede nu downloadhastigheder på op mod 1.000 Mbit/s og uploadhastigheder på op til 95 Mbit/s.

5G er hele 20 gange hurtigere end 4G under optimale forhold. Med 5G kan du downloade 10 spil på den samme tid, det tager 4G at downloade et halvt spil.

Altså har 5G ultrahurtig internethastighed, så du kan spille og downloade de meste krævende spil uden ventetid eller lag. Og 5G bliver kun hurtigere, som tiden går.

Nysgerrig på 3's 5G netværk? Så har vi samlet alt du skal vide om vores 5G netværk i Danmark.

Gaming på mobilt bredbånd

Det er ikke længere nødvendigt at vælge mellem det dyre setup og den dårlige forbindelse.

5G skaber nye muligheder for gaming på mobilt bredbånd. Gaming på mobilt bredbånd er kendt for dårlig grafik, langsomme downloads og dårlig respons. Førhen har det været nødvendigt med et stort og dyrt gamer setup for en god gamingoplevelse.

5G på mobilt bredbånd giver dig bedre grafik, en fast og stabil forbindelse. 5G reducerer lagging, forbedrer multiplayerfunktionen og gør det unødvendigt at investere i dyrt hardware.

Med 5G internet er mobilt bredbånd gaming ikke længe lig med en dårlig gamingoplevelse. 5G gør dine spil immersive og virkelighedstro.

Så du kan leve dig helt ind i oplevelsen. Uanset om du gamer på sofaen, på værelset eller endda på toilettet. 5G er en vild forbedring af gaming på mobilt bredbånd. Så alle kan game på lige vilkår uanset gamingsetup.

3Internet

Det kræver kun én simpel ting at få 5G hjemme hos dig - 5G routeren.

Prøv vores 3Internet. Det er nemt og hurtigt. Vi sender dig en 5G-router. Sæt SIM-kort i routeren. Routeren i stikkontakten. Så har du på 5 minutter ultrahurtigt og kraftfuldt internet i dit hjem. Vær forbedret på at blive blæst bagover. Med 5G internet til hjemmet bliver din gaming meget hurtigere, sjovere og bedre.

179
kr./md.
i 3 måneder.*

Lynhurtigt internet til hjemmet?

Tjek hvor hurtigt 5G-internet du kan få hjemme hos dig.

Herefter 279 kr./md. Mindstepris 1.374 kr.
5G router i hvid

Fremtidens gaming på 5G

Med 5G bliver cloud gaming en realitet. Cloud gaming gør det muligt at game store kvalitetsspil kun via mobilt bredbånd. Det vil ikke længere være nødvendigt at købe et stort setup af hardware. I stedet kan du fremover game, hvad du vil, hvor du vil. Så du gamer ligesom nemt som du streamer film fra Netflix.

Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og Extended Reality er alle teknologier, der kommer til at spille en stor rolle i fremtidens gaming. Med 5G bliver disse teknologier forbedret og tilgængelige. Med 5G er det muligt at bruge disse teknologier via mobilt bredbånd og en simpel router. Så gaming ikke længere kræver særligt hardware og et stort setup.

5G forandrer oplevelsen af teknologierne. 5G har nemlig evnerne til at fjerne virtual fra virtual reality. 5G skaber en helt ny gaming reality. Den lynhurtige hastighed og lave latenstid gør det muligt for meget af processorkraften at forblive i skyen.

Det tillader problemfri grafik, trådløse VR headsets og højere opløsning. Med 5G får du en realistisk, taktisk gamingoplevelse med haptisk feedback. 5G får virtual reality til at føles mere virkeligt end nogensinde før.