Skift betalingskort

Når du får nyt betalingskort, er det vigtigt, at du opdaterer dine kortoplysninger.

Herunder får du en 3-steps vejledning til, hvordan du nemt og hurtigt kan tilmelde dit nye kort, så din regning også fremover betales automatisk.

1. Gå til kortbetaling.3.dk
  2. Udfyld felterne som anvist
  3. Indtast dine nye kortoplysninger

Du kan også opdatere din betalingsmetode på Mit 3.

VÆRD AT VIDE:

• For at sikre at dit kort tilmeldes korrekt beder vi dig dobbelttjekke, at det er det rigtige kundenummer som står anført. Du kan altid finde dit kundenummer på Mit 3 og på din månedlige regning.
  • Får du nyt kort uden at opdatere dine kortoplysninger, har vi ikke mulighed for at trække pengene for din regning og du vil derfor skulle betale den manuelt.
  • Da vi ikke ønsker at ligge inde med dine private kortoplysninger, vil kundeservice gerne vejlede i, hvordan du skal opdatere informationerne - men vi kan ikke indtaste oplysningerne for dig.
  • Er du ikke i forvejen tilmeldt automatisk kortbetaling gælder følgende:

Kortbetaling træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned. Ved tilmelding efter den 10. sker kortbetalingen først den efterfølgende måned, og indtil da skal regning betales på normal vis.

Du kan læse mere om Automatisk Kortbetaling her.