Minimumspris

Man kan til enhver tid udregne sin minimumspris, når man køber et abonnement med 6 måneders binding.

Du finder minimumsprisen som i eksemplet nedenfor. Eksemplet går ud fra, at du har valgt en afdragsordning på 20 måneder. Har du valgt en anden afbetalingsperiode, så ændrer du udregningen så det passer med din situation.

Minimumspris = 20 x Månedligt afdrag + 6 x abonnementspris/md. + Udbetaling + Oprettelse på abonnementet

De første 6 måneder indeholder prisen pr. måned følgende:

• Mobilabonnement pr. måned
  • 3Afbetaling pr. måned
  • På den første regning kan der også fremgå en engangsbetaling på et oprettelsesgebyr (læs mere om den første regning her).

Efter 6 måneder er dit abonnement ikke længere i binding, og du bestemmer derfor selvom om du vil:

1. Fortsætte med det samme abonnement
  2. Skifte abonnement
  3. Eller kun betale for 3Afbetalingen i de resterende måneder, som aftalen løber.