Apple Watch

Et stort skridt for din sundhed.

Hvad kan et Apple Watch?

Hvis du er fitnessentusiast, går op i din sundhed eller bare er dedikeret Apple-fan, så er et Apple Watch et must-have. Apple Watch er nemlig designet for at gøre det nemmere at leve et sundt og aktivt liv ved at motivere dig til træning og give indblik i din krops sundhed. Apple Watch kan desuden også bruges som en mini iPhone, da du kan ringe, skrive mails og lytte til musik – nu helt uden at have din iPhone i nærheden. Læs mere nedenfor om hvad det helt specifikt er, folk elsker ved Apple Watch.

Holder motivationen oppe

Apple Watch hjælper dig med at nå dine træningsmål. Vil du gå 10.000 skridt om dagen? Svømme 10 baner hver morgen? Nemt. Apple Watch registrerer din daglige motion og sender dig påmindelser, hvis du ikke har nået dine mål for dagen endnu. Du sætter selv målene, så hjælper uret med resten.

Få mere ud af din træning

Udover at sætte mål for din svømmedistance, cykeldistance eller daglige antal skridt så kan du også sætte mål for hvor mange kalorier, du vil forbrænde på en dag. Du kan også få større indsigt i dit løb med målinger som: Aktivitetscirkler, Pulszoner, Løbekraft, Stigning, Mellemtid og segmenter. Apple Watch kan også sende dig meddelelser under løbet for at advare dig om puls, rytme og kraft, så du får den bedste løbeoplevelse.

Derudover findes der et væld af apps, du kan downloade og få en skræddersyet træningsoplevelse i netop din yndlingssport. Appsene kan synkronisere med data fra urets Sundhedsapp, så du kan få det fulde indblik i din krop og træning.

En mobil på håndleddet

Et Apple Watch er helt kort en iPhone i lille version, som bare har udvidede funktioner indenfor fitness, sundhed og træning. Derudover kan man mange af de samme ting som på en almindelig iPhone. Heriblandt opkald, sms, musikafspilning, gaming, mail, kalender, påmindelser og meget mere.

Apple Watch med eSIM

Apple Watch kan bruges med eSIM, hvilket betyder, at du nu kan foretage opkald direkte fra uret. Du kan også sende sms'er eller streame musik på en dataforbindelse.

Kombinerer du dit Apple Watch med et eSIM, kan du også ringe, tjekke sms'er og være online direkte fra uret - uden at have din telefon i nærheden.

Vi har lavet en guide til, hvordan du får eSIM koblet til dit Apple Watch.

Sikkerhed på rejser og ture

Apple Watch har forskellige sikkerhedsforanstaltninger og nødfunktioner installeret, der sikrer dig, når du er ude på opdagelse i verden. Apple Watch har Nødopkald SOS, internationalt nødopkald og derudover også funktionerne Fall Detection og Crash Detection, som hjælper dig, hvis uheldet er ude.

Meditation med Apple Watch

Apple Watch kommer med en meditationsapp, som kan guide dig igennem vejrtrækningsøvelser og meditationer, så du kan få rol på, når du har brug for det.

Lær mere om din krop

Uret kan også bruges til at måle din krops vitale funktioner. Du kan måle din hjerterytme, tage EKG og måle iltniveau i blodet. Derudover kan uret også holde øje med din menstruationscyklus og give et retrospektivt overblik over tidspunkt for ægløsning.

Betal med Apple Pay

Glemte du pungen derhjemme? Intet problem! Du kan bruge Apple Pay på uret og betale direkte fra dit håndled. Så bliver indkøb altså ikke meget nemmere.

Find mistede ejendele

Med Apple Watch kan du parre Apples AirTags eller din iPhone gennem Find-appen, så kan du altid finde dine genstande igen, hvis de skulle blive væk. Du åbner blot appen og beder uret sende en besked til din iPhone eller AirTag, så begynder den at finde lokationen på dine ting.

Design selv udseendet

Uret har en aftagelig rem, så den altid kan skiftes, hvis du ønsker at prøve et nyt lool eller have forskellige remme til forskellige begivenheder og outfits.

Fotoassistent

Uret kan også fungere som en fjernudløser, så når du skal tage det helt store gruppebillede, så parrer du blot uret med din iPhone og trykker på uret for at tage et billede på mobilen.

Medicinapp

Apple Watch kan også give dig en oversigt over din medicin og kosttilskud. I medicinappen kan du opsætte alle dine mediciner og planlægge påmindelser, så du bliver mindet om at tage medicinen på det rigtige tidspunkt.

Den nyeste Apple Watch serie er landet.

Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Nu har vi set på, hvad Apple Watch kan helt generelt, men der er selvfølgelig forskellige modeller at vælge imellem, så du kan vælge det, der passer allerbedst til dig. Nedenfor har vi samlet korte beskrivelser af de vigtigste fordele ved hvert af de nyeste Apple Watches.

Apple Watch Ultra

Det, der adskiller Apple Watch Ultra fra de andre er, at det klart er den mest robuste og veludstyrede af modellerne. Uret kan bruges til dykning ned til 100 meter, er ekstremt udholdent og perfekt til outdoorentusiasten med sine mange smarte funktioner såsom en super præcis GPS og kompas samt Backtrack, der hjælper dig med at finde vej tilbage på din tur. Uret kan også måle vandtemperatur og vanddybde samt holder batteri i 36 timer.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 er standardmodellen, der har alt det fedeste og gode, som Apple Watch tilbyder. Kvaliteten er i top, og du får fuldt udbytte af alle fitnessfunktioner, sociale medier og indsigter i sundhed, men den er ikke egnet til længere dykkereventyr og outdoor på samme måde som Ultra.

Apple Watch SE

Apple Watch SE er det Apple Watch, der kan bruges uden iPhone. Det er altså perfekt til børn eller ældre, der ikke selv har en iPhone, men stadig kan have gavn af de allermest centrale funktioner såsom sms, opkald, aktivitetsmåling og medicinapp.

Oversigt over Apple Watch's funktioner:

 • Aktivitetsmåling

 • Apple Pay

 • EKG-måling

 • Måling af iltniveau i blodet

 • Sundhedsapp

 • Medicinapp

 • Temperaturmåling

 • Min cyklus-appen med retrospektive estimater for ægløsning

 • Nødopkald SOS2

 • Internationalt nødopkald

 • Faldregistrering

 • Registrering af ulykke

 • Kompas-app

 • Lang batteritid

 • Mobilforbindelse med eSIM

 • Altid aktiv skærm

 • Søvn-app

 • Måling af støjniveauet

 • Roaming i udlandet

 • Gyroskop

 • Højttaler og mikrofon

 • Vandafvisende

 • Støj-app

Ofte stillede spørgsmål om Apple Watch

Siri på Apple Watch virker ved, at du blot siger 'Hej Siri' eller holder urets 'hjem-knap' nede, indtil Siri dukker op. Så kan du spørge hende om alverdens ting og for eksempel få hende til at pause musikken, ringe op til mor eller foretage en Google-søgning for dig.

De fleste af urene skal bruges med en iPhone, da man skal bruge iPhonen til at opsætte uret helt i starten. Derudover kan man senere bruge sin iPhone til at få wi-fi forbindelse og til at dele data mellem de to, der giver dig en endnu bedre oplevelse med både Watch og iPhone. Dog kan Apple Watch SE bruges uden en personlig iPhone, men opsættes igennem en god ven eller familiemedlem og derefter være uafhængig.

Alle Apple Watch-modellerne har forskellige batteritider, så husk at tjekke dette inden du endeligt beslutter dig. Det nye Apple Watch Ultra har den længste batteritid på op til 36 timer, så du er garanteret masser af strøm på længere ture, eller hvis du bare ikke gider oplade uret hver dag. Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE har en batteritid på op til 18 timer, så man har god strøm til en hel dags brug - og lidt mere.

De nye Apple Watches er vandafvisende ned til 50 meter, og det nye Apple Watch Ultra er vandafvisende ned til 100 meter. Du kan derfor sagtens tage ud og svømme eller komme til at tabe uret i en vandpyt uden problemer.

Lige nu er det muligt at hente bl.a. Instagram, Twitter, Tinder, Snapchat og Pinterest til Apple Watch, så du altid er opdateret. Nogle af apps'ne synkroniserer endda automatisk med den profil, du er logget ind med på din iPhone.