Apple TV

Få den levende 4K oplevelse derhjemme

Med Apple TV 4K 3rd gen får du den bedste billedkvalitet nogensinde fra Apple. Download alle dine yndlingsapps til dit Apple TV og søg let på film og serier på tværs af alle disse apps. Det betyder, at du hurtigt og let kan finde det, som du søger efter og desuden kan streame dem lige præcis, når det passer dig.

Skræddersyet tilgængelighed

Du får let opsat dit Apple TV og kan derfor hurtigt komme i gang med at finde lige præcis de apps, som du vil have på App Store. Du bestemmer selvfølgelig placeringen af de forskellige apps, så dem, du bruger mest, kan ligge aller øverst.

Og har du en iPhone, så kan du let og enkelt streame indhold op på dit TV, hvis du skal vise dine billeder frem, se en video, der ligger på din mobil, eller har brug for at facetime på den helt store skærm.

Med andre ord får du et TV helt på dine præmisser.

Navigér helt intuitivt

Med Apple TV får du en meget intuitiv og enkel fjernbetjening, der har alt, hvad du har brug for. På den store runde skive kan du scrolle op og ned eller klikke dig rundt på TV'et.

Desuden kommer den med en diktationsknap, så du kan nøjes med at holde knappen nede og sige dit brugernavn eller adgangskode, og så er du hurtigt logget ind.