AirPods Pro 2nd Gen.

Helt nyt lydniveau.

Fri fragt og returnering

Hurtig levering

Rente- og gebyrfri afbetaling

Active Noise Cancellation

Skær gennem støjen!

Med de nye AirPods Pro fra Apple kommer du til at opleve lyd på en helt ny måde. Aktiv støjreduktion gør dig nemlig i stand til at opleve en altomsluttende lyd.

Mikrofonen i AirPods Pro genkender både støj inde- og udefra øret og kan på den måde modsvare med ANC, før du selv lægger mærke til det allerede nu. Leveringen er 1-3 hverdage.

Transparency Mode

Hør hvad du vil høre

Med transparens-indstillingerne har du muligehd for at skræddersy, hvor meget af lyden fra dine omgivelser, som du lukker ind i din verden af lyd.

Du kan let skifte fra ANC til Transparency Mode ved et tryk på sensoren. Enkelt, hurtigt og intuitivt.

100% komfort

Gør lydoplevelse endnu mere behagelig

Apples AirPods Pro sætter barren for en helt ny standard for øretelefoner, hvor komfort er sat endnu mere i fokus. Nu kan de nemlig tilpasses individuelt, så det passer pefekt i dit øre. Samtidig gør det perfekte fit, at støjreduktionen kan spille 100%, så du kan mærke tonerne i musikken - ikke dine øretelefoner.

Vild lydkvalitet

Uhørt god lydkvalitet

AirPods Pro er ikke bare et lækkert headset. Det er også super intelligent, da det via Adaptiv EQ helt automatisk justerer musikken ud fra dine øres udformning, så du får den mest optimale og ensartede lyd.

Det kan ske pga. den specialudviklede højttalerdriver og indadrettede mikrofon, der finjusterer lyden ved at tilpasse mellem- og lavfrekvenserne.

Trådløs opladning

Holder i over 24 timer

Du kan let være på farten hele dagen med sød musik i ørene, for AirPods Pros trådløse opladningsetui giver dig mere en 24 timers batterilevetid.

Og skulle uheldet være ude og der er brug for lidt ekstra strøm på dine AirPods Pro, så kan bare fem minutters opladning give dig omkring en hel times afspilningstid.

Den bedste brugeroplevelse

Gør livet enkelt med Siri

Som du kender det fra AirPods er Pro-udgaven lige så let at tilslutte til din iPhone eller dit Apple Watch.

Det betyder, at du med et hurtigt "Hej Siri" får aktiveret din helt egen personlige asistent, der styrer musik, opkald og lydstyrke for dig - uden at du behøver at løfte en finger..