Tilmeld dig 3nyt

og få abonnementstjek,
konkurrencer
og vigtigt nyt i mailboksen

Få tjekket dit abonnement

Med Abonnementstjek får du automatisk tjekket, om du bør skifte til et andet abonnement.

Gode tilbud

Modtag dugfriske nyheder og invitationer til presale på spritnye smartphones

Vind fede præmier

Vær opdateret om vores konkurrencer, så du kan være med i lodtrækningen om at blive den heldige vinder.

Indtast dine oplysninger her, så modtager du vores nyhedsbrev og kan med det samme gå på Selvbetjeningen og se dit abonnementstjek.

Ved tilmelding, siger du ja til løbende at modtage abonnementstjek og blive holdt opdateret med nyheder, inspiration til produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre dit abonnement eller andre services og produkter, som 3 tilbyder. Du kan kontaktes via mail, sms/mms, telefon og sociale medier.

Du kan til enhver tid sige nej tak til fortsat kommunikation.

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg