Z Flip6 og Z Fold6 hos 3 - med Galaxy AI.

Lige nu får du 2.000 kr. rabat med Byt til nyt.

Galaxy Z Flip6 | Nyhed

Mobilrabat 1.899 kr.

Mindstepris 9.220 kr.

Galaxy Z Fold6 | Nyhed

Mobilrabat 1.699 kr.

Mindstepris 15.620 kr.

Få mindst 2.000 kr. i rabat med Byt til nyt

Med Byt til nyt får du fratrukket værdien af din gamle telefon, når du køber en ny Samsung Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6. Lige nu giver vi en ekstra rabat på 2.000 kr. oveni.

Find din nye Samsung Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 i webshoppen

Beregn værdien på din nuværende telefon og se hvor meget rabat du kan få udover de 2.000 kr.

Returnér din gamle telefon inden for 14 dage

Galaxy Z Flip6

Innovation og design samlet i én

En stor telefon i et lille format. Dét og meget mere får du i Samsungs nye Galaxy Z Flip6. Telefonen er stopfyldt med nye innovationer og masser af fede AI-funktioner, som gør det lettere end nogensinde for dig at få det meste ud af din telefon. Så behøver du ikke længere at gå på kompromis med noget som helst.

Samsung har gjort den nye Galaxy Z Flip6 flottere end nogensinde med dens bløde kurver, et nyt lækkert kameradesign og en masse fede farver at vælge imellem. Galaxy Z Flip6 er ikke bare en telefon, den er et fashion statement.

Galaxy Z Flip6

En fotoassistent i din lomme

Den nye Samsung Galaxy Z Flip6 bliver din nye personlige fotoassistent, som passer perfekt lige ned i din lomme. Masser af fede nye AI-funktioner sikrer at du altid tager de bedst mulige billeder, og efterfølgende får masser af hjælp til at redigere dem, så de står helt skarpt. AI-funktionen Generative Edit lader dig fx fjerne personer og ting fra dit billede eller forlænge eller tilrette baggrunden.

Med Galaxy Z Flip6 får du et alsidigt kamera. De to skærme betyder nemlig at både du og dem du tager billeder af kan se billederne mens de bliver taget. Så kan I være sikre på at fange øjeblikkene præcis som I ønsker. Skal du selv være med i billedet og har I ikke nogen i nærheden til at tage det, er det heller intet problem. Med den smarte gestusbetjening kan du nemlig fjernbetjene kameraet og tage kreative billeder helt uden andres hjælp.

Galaxy Z Fold6

Maksimer din produktivitet med en større skærm

Med den nye Samsung Galaxy Z Fold6 har det aldrig været nemmere at multitaske. Du har hele to skærme at arbejde på, og du kan vælge at lave dem til én stor skærm eller at bruge dem som to separate skærme du kan bruge samtidigt. Tal med en ven på den ene skærm og book restaurantbesøg samtidig på den anden. Så når du alt, du skal og mere til.

Galaxy Z Fold6 er udstyret med den nyeste processor, Snapdragon 8 Gen 3, og et stort batteri, 4.400 mAh, der sørger for at du har power nok til at være effektiv rigtigt længe. Uanset om du arbejde, gamer, streamer din yndlingsserie eller surfer på nettet, kan du trygt stole på at telefonen toppræsterer.

Galaxy Z Fold6

Ingen begrænsninger med AI

Samsung Galaxy Z Fold6 kommer med en helt masse nye smarte AI-funktioner, som alle vil gøre livet lettere for dig. Søg avanceret efter ting med Circle to Search helt uden at bruge søgeord, blot ved at tegne en cirkel om det med fingeren, få oversat din samtale fra et andet sprog imens den er i gang eller brug Note Assist til at få styr på dine noter og få lavet et automatisk resumé af alle dine tanker.

Galaxy Z Fold6 kommer med et kamera ud over det sædvanlige, som selvfølgelig også har masser af AI-funktioner med sig. 50 megapixel i topkvalitet, Nightography Zoom og andre AI-funktioner som Photo Assist, hjælper dig til at tage billeder på et professionelt niveau helt uden problemer.

Din personlige coach med Galaxy AI

Galaxy Watch Ultra

Intropris

Galaxy Watch 7 40mm

Intropris

Galaxy Watch 7 44mm

Intropris

Galaxy Watch FE

Intropris

Galaxy AI åbner din lydverden

Galaxy Buds 3

Nyhed

Galaxy Buds 3 Pro

Nyhed

Med de nye Samsung Galaxy Z Flip6 og Fold6 kommer der også et hav af smarte AI-funktioner, som er designet til at gøre livet lettere for dig. Her kan du se alle de funktioner, du får med.

Call Assist

Live Translate

Interpreter

Text Call

Photo Assist

FlexZoom

Generative Edit

Edit Suggestions

Chat Assist

Writing Style

Spelling and Grammar

Chat Translation

Note Assist

Summarize

Translate

Auto Format

Generate Cover

Browsing Assist

Summarize

Browsing Assist

Transcript Assist

Transcribe

Summarize

Translate