Samsung Galaxy S23 serien

Samsung Galaxy S23 serien

Galaxy S23

Mindstepris 6.960 kr.

Galaxy S23+

Mindstepris 9.360 kr.

Galaxy S23 Ultra

Mindstepris 10.800 kr.
S23 Ultra

En smartere verden

Den nye Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med en 6.8" stor skærm med en opdateringsfrekvens på hele 120 Hz, som giver en flydende og gnidningsfri brugeroplevelse. Den enestående høje opløsning betyder en enorm detaljerigdom, så du kan se præcis, hvad du laver uanset, om det er i fuldt mørke. Udover en glat og legende let oplevelse, byder den nye Samsung Galaxy S23 Ultra også på et ikonisk og personligt design, der gør indtryk. Vil du personalisere din telefon endnu mere, kan du indstille låseskærmen præcis, som du vil, om det så er med billeder af dine kære, eller flotte videoer du har optaget med det skarpe kamera.

Galaxy S23 Ultra kommer desuden udstyret med en indbygget S Pen, så du kan udrette endnu mere. Oplev en glidende og øjeblikkelig respons fra pennen, som er præcis og knivskarp i brug. S Pennen tager over der hvor tastaturet eller dine fingre ikke rækker, så du kan skrive noter direkte på skærmen og se din håndskridt blive til tekst.

S23 Ultra

Endnu kraftigere, endnu hurtigere, endnu bedre kamera

Mørkt bliver lyst, rystet bliver skarpt. Med den nye Samsung Galaxy S23 Ultra får du ikke bare en på alle måder stærkere telefon, du får også det bedste kamera, som Samsung nogensinde har haft i en Galaxy telefon. Med det kommer en helt række fede features, som gør det nemmere end nogensinde at tage billeder og optage videoer på professionelt niveau.

Film alle de vigtige begivenheder i dit liv i 8K, så alle minderne er sikret i højeste kvalitet. I kameraet er også den helt nye Adaptive pixel-sensors opløsning på 200 megapixel, som er så høj, at du nemt kan fremkalde alle dine yndlingsbilleder i stort format. Det vil også sige, at du pludseligt ikke kun har ét billede, men mange billeder i samme billede. Zoom ind på dit billede og klip de vigtigste dele ud til et helt nyt billede.

S23 Ultra

Tag din gaming til nye højder

Med Samsung Galaxy S23 Ultra har Samsung lavet deres uden sammenligning bedste gaming-telefon. Det skyldes til dels deres hidtil hurtigste processor i en Galaxy-telefon - Snapdragon 8 Gen 2 Pro. Den får alt til at køre helt glat og uden, at du overhovedet bemærker det. Derudover må man ikke glemme de lysstærke AMOLED 2X-skærme med høj opløsning og en opdateringsfrekvens på op til 120Hz, som byder på intense og fede gaming-oplevelser, også mens du er på farten. En grafikprocessor med 45% flere kræfter og et dobbelt så effektivt kølesystem giver dig et forspring, allerede inden du har startet dit spil, så du kan fortsætte med at game, så længe du vil, uden problemer.

S23 | S23+

Et kraftoverskud man kan mærke

Med Samsungs hidtil hurtigste processor i Snapdragon 8 Gen 2 Pro kommer du aldrig til at mangle kræfter. Fra intense gaming-oplevelser og længere batteritid til bedre billedbehandling takket være kunstig intelligens, så er du dækket ind. Samsung Galaxy S23 og S23+ har et stærkere batteri end nogensinde, der betyder markant længere tid mellem opladningerne, så du i stedet kan fokusere på at leve livet og fange alle de gode øjeblikke i det.

S23 serien er udstyret med en helt masse smarte løsninger, som både øger hastigheden og gør hukommelsen mere effektiv. Du får en mere intelligent processor, der sørger for, at du altid har kraft til at gøre, alt det du skal, også når du er på farten.

S23 | S23+

Et design der gør indtryk

Med Samsung Galaxy S23 og S23+ får du telefoner med et design, der gør indtryk og som kan tåle at blive brugt. Designet er nemlig lige så ikonisk, som konstruktionen er robust. Med det stærkeste skærmglas i en Galaxy telefon hidtil er Galaxy S23 serien din trofaste følgesvend, som kan holde til at være din side, uanset om du skal en tur ud på de lange skipister, eller du er glad for at løbe lange ture.

Med sit harmoniske og stilrene design skiller Galaxy S23 og S23+ sig ud fra mængden, og de kommer i fire smukke farver: Phantom Black, Cream, Green og Lavender. Samsung Galaxy S23 serien er klar til alt det, du gerne vil.

S23 | S23+

Lev livet alle døgnets 24 timer

Samsung Galaxy S23 og S23+ har alt, hvad du har brug for, for at få det maksimale ud af tilværelsen. Alle de store begivenheder i livet skal selvfølgelig foreviges, og det kan du i høj grad med de nye Samsung telefoner. Du kan fx tage alle de selfies, som du vil med det opgraderede selfiekamera på 12 megapixel, så du altid står helt skarpt.

Du kan generelt filme og fotografere med imponerende skarphed og kontrast, både dag såvel som nat, og det kan du til dels takket være Nightography. Med Nightography har det aldrig været så nemt at se i mørket og få stabile og skarpe optagelser under alle lysforhold. Funktionen er også tilgængelig, når du bruger kameraet med apps som Snapchat, Instagram og TikTok, så du kan producere det samme helt skarpe indhold overalt.

Smart Switch

Det har aldrig været nemmere at skifte fra hvilken som helst anden telefon til en Samsung Galaxy. Med Smart Switch appen kan du let overføre alt dit indhold til din nye telefon, så du kan få alle dine billeder, kontakter, indstillinger og historik med over. Appen er forudinstalleret på din nye Samsung Galaxy telefon og er klar til brug.

Du får endda trinvise vejledninger, som kan guide dig til præcis, hvordan du skal overføre alt dit indhold til din nye telefon.

Så bliver det ikke nemmere!