iPhone 15 og 15 Plus | Vi har samlet alt du skal vide | 3

Køb den nye iPhone 15-serie nu!

iPhone 15  iPhone 15 Plus

iPhone 15 | NYHED

Fra 6.540 kr.

Mindstepris inkl. abo. 8.160 kr.

iPhone 15 Plus | NYHED

Fra 7.500 kr.

Mindstepris inkl. abo. 9.120 kr.

 

 

 

 

 

Overblik i topklasse
med Dynamic Island.

Dynamic Island på iPhone 15

Dynamic Island bobler over med notifikationer og Liveaktiviteter, så du ikke går glip af dem, mens du er optaget af andre ting. Du kan f.eks. se, hvem der ringer, tjekke din flystatus og rigtig meget mere. Du kan vælge hvilket indhold og personalisere den, så den passer til præcis dig og dine behov. Så er du altid fuldt opdateret og klar til at reagere på de ting, der er vigtige for dig, selv når du er i gang med andre ting.

Robust indfarvet glas og aluminiumdesign.

 

 

 

6,7"
iPhone 15 Plus

6,1"
iPhone 15

 

 

Innovativt design

iPhone 15 kommer i 5 flotte farver og har et robust aluminiumsdesign med indfarvet glas. Den er stænk-, vand- og støvafvisende, så du kan roligt have den med dig overalt. Alt det sammen med et kabinet af aluminium i rumfartskvalitet gør at iPhone 15 er en seriøst robust telefon.

Ceramic Shield på forsiden er stærkere end noget andet smartphone-glas. Og 6,1" Super Retina XDR-skærmen er op til dobbelt så lysstærk i sollys som iPhone 14, så du altid helt skarpt kan se hvad du laver på din iPhone 15. iPhone 15 kommer i en størrelse på 6,1" mens iPhone 15 Plus kommer i en størrelse på 6,7". 

iPhone 15   iPhone 15 Plus

Billeder i superhøj opløsning.
2 x tele.

Endnu bedre portrætter.

      

 

48 MP hovedkamera med 2 x tele

Hovedkameraet med 48 MP giver superhøj opløsning, så du nemt kan tage suveræne billeder med fantastiske detaljer. Og med den optiske zoommulighed 2 x tele får du perfekte nærbilleder. Så fanger du nemt alle de flotte omgivelser på ferien og kan med lethed gengive hver en detalje fra din dag.

Også portrætbillederne er blevet endnu bedre. Tag portrætbilleder med meget mere farve og langt flere detaljer. Og du kan nemt skifte fokus mellem dine motiver med et enkelt tryk, selv efter at billedet er taget. Så kan du pludselig få flere billeder ud af ét.

A16 Bionic-chip

Blåstemplet af Pro.

Bomstærk A16 Bionic-chip

Den lynhurtige chip er drivkraften bag avancerede funktioner som intelligent fotografering, flydende Dynamic Island-overgange og Stemmeisolering til telefonopkald. Så med iPhone 15 og iPhone 15 Plus løber du aldrig tør for power. A16 Bionic er også utroligt effektiv og giver dig fantastisk batteritid til hele dagen, så du kan være på farten uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri. Chippen blev oprindeligt skabt til Pro, og det kan man i den grad fornemme på den stærke drivkraft.

iPhone 15   iPhone 15 Plus

USB-C forbindelser

iPhone 15 og iPhone 15 Plus kommer med det nye USB-C-stik. Med USB-C-stikket kan du oplade din Mac eller iPad med det samme kabel, du bruger til at oplade iPhone 15. Og med iPhone 15 kan du oplade både Apple Watch og AirPods. Så slipper du for at rode med kabler.

Batteri er der også nok af på de nye iPhones, du får op til hele 20 timers videoafspilning på iPhone 15 og op til 26 timers videoafspilning på iPhone 15 Plus - op til hele 3 timers længere videoafspilning end på iPhone 12. Så har du masser af underholdning hele dagen lang.

Sammenlign

Hvilken iPhone passer til dig?

 
iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Plus
iPhone 15
iPhone SE (3. generation)
 
iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Plus
iPhone 15
iPhone SE (3. generation)
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone SE (2. generation)
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE (1. generation)
Vælg modeller for at sammenligne.
Billeder
Finish
Overblik
Design
Dynamic Island
Chip
Kamera
Optisk zoom
Sikkerhed
Batteriet
Mobilforbindelse
Face ID/Touch ID