Få medarbejderrabat på dit abonnement hos 3.

Som medarbejder kan du få rabat på dit abonnement hos 3. Rabatten forudsætter, at du er ansat i virksomheden og har et aktivt abonnement hos 3. Hvis ikke du har et abonnement hos 3, kan du oprette et herunder. Bemærk, du kan ikke opnå rabat på et abonnement, hvor Apple TV+ eller Apple One er inkluderet.

Når du har et aktivt abonnement hos 3, skal du udfylde formularen nedenfor med dit navn, din arbejdsmail og det nummer, du ønsker rabatten at tilføje medarbejderrabatten på.

Oftest stillede spørgsmål

En ordning, hvor medarbejdere i udvalgte virksomheder kan få rabat på deres abonnement til privatbrug.

Se hvordan nedenfor:

  1. Anmod om medarbejderrabatten ved at udfylde formularen ovenfor.

  2. Når formularen er indsendt, modtager du besked på den angivet arbejdsmail. Hvis din anmodning accepteres, skal du bekræfte aktiveringen af rabatten i den tilsendte mail og dine medarbejderrabat vilkår sendes med på mail. Hvis din anmodning afvises, får du ligeledes besked på din arbejdsmail.

Bemærk, hvis du har en igangværende nummerportering, skal du indtaste dit midlertidige 3-nummer.

På op til fem abonnementer, du har registreret i dit navn.

Du kan frit vælge mellem alle vores abonnementer i den aktuelle portefølje. Du kan se den aktuelle mobilabonnements portefølje her og internet portefølje her.

Medarbejderrabatten er gyldig i 12 måneder. 11 måneder efter aktivering sender vi en mail til den angivet arbejdsmail, hvor du skal bekræfte, at du fortsat er ansat. Bemærk, det forudsætter at din arbejdsgiver har en aftale med 3.

Aktiveringen tager op til 24 timer.

Ja, du kan ændre dit abonnement til et andet i den aktuelle portefølje og beholde rabatten. Det kræver ikke, at du anmoder om rabatten på ny.

Medarbejderrabatten er personlig. For at opnå rabatten forudsætter det, at du er ansat i virksomheden, at din arbejdsgiver har en virksomhedsaftale med 3 og at abonnementet er registreret i dit navn.

Hvis ikke du kan finde svar på dine spørgsmål i ’spørgsmål og svar’ her, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Se kontakt informationer og åbningstider her.

Click here to see most frequently asked questions and answers.