Black friday 2024 hos 3 | Se alle de fede tilbud her | 3

Black Friday 2024

Her kan du læse, om alle de ting du skal vide, inden Black Friday 2024 løber af stablen. Du kan læse om alle vores produkter, og blive klogere på de ting der kommer på tilbud, lige her. Om du er på udkig efter en ny telefon, en computer, ny tablet eller fede høretelefoner, så finder du det hele hos os til fede Black Friday priser!

Black Friday - 29. november 2024

Ny telefon til Black Friday?

Vi har altid masser af gode tilbud på fede mobiltelefoner til Black Friday. Det er da også altid populært at give i gave til jul, og hvis du leder efter den helt rigtige mobiltelefon, er du kommet til det rette sted. Hos 3 har vi altid gode tilbud på alle de bedste og nyeste mobiltelefoner. Om du leder efter en iPhone, en telefon fra Samsung eller den nyeste fra OnePlus, kan du finde den lige her.

 • Nokia 8210

  • 420
  • Mindstepris inkl. abo 1.170 kr.
 • Køb
 • Doro 5861

  • 720
  • Mindstepris inkl. abo 1.680 kr.
 • Køb
 • Motorola G34 5G

  • 1.099
  • Mindstepris inkl. abo 1.849 kr.
 • Køb
 • OnePlus Nord CE 3 Lite

  • 2.040
  • Mindstepris inkl. abo 3.000 kr.
 • Køb
 • Samsung A34 5G
 • Samsung Galaxy A34 5G

  • 2.420
  • Mindstepris inkl. abo 4.040 kr.
 • Køb

 
 
 
 
Galaxy Tab S8+ med pen

   
 

Tablets

Se tablets

iPads

Se iPads

Alle de nyeste tablets og iPads

Skal du bruge en skærm, der er større end din mobiltelefon, men som stadig er nem at have med på farten? Så er en tablet perfekt. Vi har alle de flotte iPads og tablets, som kan bruges til både læring for børn eller arbejde og underholdning for alle. Hold børnene underholdt i timevis med en tablet i perfekt håndterbar størrelse eller tag din iPad med på tur og stream fra alle dine yndlingstjenester.

 

Høretelefoner og opladere

Black Friday hos 3 er lig med bunker af fedt tilbehør på tilbud. Hos 3 har vi blandt andet de fedeste høretelefoner fra alle de største og kendte mærker, så om du er på jagt efter et par AirPods eller et par fede Samsung Galaxy Buds, så har vi det, du leder efter. Opladere har vi også i bunkevis og altid til stærke priser. Få for eksempel de smarte Apple MagSafe-opladere eller lad op på farten med en stærk powerbank.

Høretelefoner  Opladere

 

Den altid populære iPhone til Black Friday

iPhone er altid i høj kurs, og hos 3 har vi selvfølgelig altid de nyeste mobiltelefoner på lager. Den nyeste iPhone lige nu er iPhone 14-serien, som inkluderer iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, og vi har selvfølgelig dem alle til skarpe priser. Udover en uovertruffen skærm har iPhone 14 også et exceptionelt godt kamera, som fanger alle de gode øjeblikke ekstra skarpt. Perfekt som julegave under træet!

iPhones

Masser af Samsung til Black Friday

Hos 3 har vi også masser af populære Samsung produkter på tilbud. Hvis du er på jagt efter en ny mobiltelefon, er der masser af lækre telefoner at finde fra Samsung Galaxy serien. Den nyeste serie består af en Galaxy S23, Galaxy S23 Plus og den store og stærke Galaxy S23 Ultra. Er det derimod en tablet, du er ude efter, er der også gode ting at finde i Galaxy serien. Her hedder den nyeste række af tablets fra Samsung, Galaxy Tab S8 serien. Den består af en Tab S8, en Tab S8 Plus og en Tab S8 Ultra. Tabletsene er perfekte til både kreativitet og sjov, men også til at arbejde uafbrudt i timevis uden at løbe tør for batteri. Eller du kan få en Galaxy Tab A8 til en god pris, så er børnene underholdt i timevis.

Mobiler  Tablets

3Forsikring

Læs mere

Underholdning

Se mere

3LikeHome

Læs mere

Køb masser af fordele med dit mobilabonnement til Black Friday

Når du køber en mobiltelefon på tilbud til Black Friday hos 3, køber du også et mobilabonnement med. Her kan du få en overflod af fordele med som for eksempel 3Forsikring, så du er beskyttet ved tyveri og skærmbrud eller masser af underholdning fra TV2 Play, Deezer og mange andre. Du kan også tage dit abonnement med ud at rejse med 3LikeHome. Med 3LikeHome er du dækket ind præcis, som du er hjemme i Danmark, når du rejser i hele EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika. Så kan du nøjes med at nyde ferien i ro og fred. Vi har endda rykket grænserne for dataforbrug i udlandet, så du nu kan bruge al din data i hele EU og Storbritannien. 100 GB i Danmark betyder altså 100 GB på ferien.

Skarpe Black Friday tilbud både online og i alle vores butikker

Det vil selvfølgelig være muligt at få vores fede Black Friday tilbud både online og i alle vores fysiske butikker landet over. Så hvad end du helst vil sidde derhjemme ved computeren og gøre dine indkøb, eller du hellere vil ned i butikken, og holde produkterne i hånden før du køber, så har du mulighed for det. Og rig mulighed! Der vil nemlig være massevis af lækre Black Friday tilbud, som vi godt allerede nu tør love bliver for enhver smag. Du kan finde en oversigt over alle vores butikker lige her.

Se butikker

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

_____________________________________________________________________________

Hvad er Black Friday?

Black Friday er efterhånden vokset sig større og større i Danmark, men det er et oprindeligt amerikansk fænomen. Det ligger på fredagen efter Thanksgiving i USA, og uofficielt markerer det begyndelsen på juleshoppingen. Det er fortsat en af de mest travle shoppingdage på året, hvor rigtigt mange butikker og online webshops byder på tonsvis af gode tilbud.

_____________________________________________________________________________

Hvornår er Black Friday?

Næste år ligger Black Friday på fredag d. 29. november 2024.

Black Friday ligger altid på fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som ligger på den sidste torsdag i november. Så Black Friday vil aldrig ligge på den præcis samme dato hvert år, men det kan dog forventes, at det ligger i slutningen af november.

Det ligger perfekt i forhold til, at man kan få klaret julegaveindkøbene med store rabatter. Så er der god grund til at gå i gang med shoppingen i god tid!

_____________________________________________________________________________

Hvor længe varer Black Friday?

Black Friday har over tid udvidet sig, og i mange tilfælde holder butikkerne Black Friday over længere perioder. Så hedder det fx Black Week, Black Days, Black Month osv.

Hos 3 har vi de sidste par år også holdt Black Week, hvilket betyder, at hele ugen op til og weekenden lige efter Black Friday er spækfyldt med gode tilbud.

_____________________________________________________________________________

Hvilke Black Friday tilbud får I?

Det er endnu for tidligt at løfte sløret for præcis hvilke tilbud, vi får til Black Friday/Black Week, men vi opdaterer siden her, så snart vi kan afsløre det.

_____________________________________________________________________________

Kommer iPhone på tilbud til Black Friday?

Det er som sagt endnu for tidligt at afsløre, hvad der kommer på tilbud til dette års Black Friday, men følg med her på siden, så opdaterer vi, så snart vi har nyt.

_____________________________________________________________________________

Er det kun mobiltelefoner, der kommer på tilbud til Black Friday?

Nej, langt fra! Vi har altid masser af gode tilbud på fx tablets, laptops, høretelefoner og andet lækkert tilbehør til gode priser.