Black friday 2024

Her kan du læse om alle de ting, du skal vide, inden Black Friday 2024 løber af stablen. Du kan læse om alle vores produkter, og blive klogere på de ting der kommer på tilbud lige her. Om du er på udkig efter en ny telefon, en computer, ny tablet eller fede høretelefoner, så finder du det hele hos os til fede Black Friday priser!

Black Friday - 29. november 2024

Tablets

samsung tablet S9 inkl. pen

iPads

Alle de nyeste tablets og iPads

Skal du bruge en skærm, der er større end din mobiltelefon, men som stadig er nem at have med på farten? Så er en tablet perfekt. Vi har alle de flotte iPads og tablets, som kan bruges til både læring for børn eller arbejde og underholdning for alle. Hold børnene underholdt i timevis med en tablet i perfekt håndterbar størrelse eller tag din iPad med på tur og stream fra alle dine yndlingstjenester.

Høretelefoner og opladere

Black Friday hos 3 er lig med bunker af fedt tilbehør på tilbud. Hos 3 har vi blandt andet de fedeste høretelefoner fra alle de største og mest kendte mærker, så om du er på jagt efter et par AirPods eller et par fede Samsung Galaxy Buds, så har vi det, du leder efter. Opladere har vi også i bunkevis og altid til stærke priser. Få for eksempel de smarte Apple MagSafe-opladere eller lad op på farten med en stærk powerbank.

Den altid populære iPhone til Black Friday

iPhone er altid i høj kurs, og hos 3 har vi selvfølgelig altid de nyeste mobiltelefoner på lager. Den nyeste iPhone lige nu er iPhone 15-serien, som inkluderer iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, og vi har selvfølgelig dem alle til skarpe priser. Udover en uovertruffen skærm har iPhone 15 også et exceptionelt godt kamera, som fanger alle de gode øjeblikke ekstra skarpt. Perfekt som julegave under træet!

Masser af Samsung til Black Friday

Hos 3 har vi også masser af populære Samsung produkter på tilbud. Hvis du er på jagt efter en ny mobiltelefon, er der masser af lækre telefoner at finde fra Samsung Galaxy serien. Den nyeste serie består af Galaxy S24, S24 Plus og den stærke S24 Ultra. Er det derimod en tablet, du er ude efter, er der også gode ting at finde i Galaxy serien. Her hedder den nyeste række af tablets fra Samsung Galaxy Tab S9 serien. Den består af Tab S9, Tab S9 Plus og Tab S9 Ultra. Tabletsene er perfekte til både kreativitet og sjov, men også til at arbejde uafbrudt i timevis uden at løbe tør for batteri. Eller du kan få en Galaxy Tab A8 til en god pris, så er børnene underholdt i timevis.

Køb masser af fordele med dit mobilabonnement til Black Friday

Når du køber en mobiltelefon på tilbud til Black Friday hos 3, køber du også et mobilabonnement med. Her kan du få en overflod af fordele med som for eksempel 3Forsikring, så du er beskyttet ved tyveri og skærmbrud, eller masser af underholdning fra TV2 Play, Deezer og mange andre. Du kan også tage dit abonnement med ud at rejse med 3LikeHome. Med 3LikeHome er du dækket ind præcis, som du er hjemme i Danmark, når du rejser i hele EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika. Så kan du nøjes med at nyde ferien i ro og fred. Vi har endda rykket grænserne for dataforbrug i udlandet, så du nu kan bruge al din data i hele EU og Storbritannien. 100 GB i Danmark betyder altså 100 GB på ferien.

Skarpe Black Friday tilbud både online og i alle vores butikker

Det vil selvfølgelig være muligt at få vores fede Black Friday tilbud både online og i alle vores fysiske butikker landet over. Så hvad end du helst vil sidde derhjemme ved computeren og gøre dine indkøb, eller du hellere vil ned i butikken og holde produkterne i hånden, før du køber, så har du mulighed for det. Og rig mulighed! Der vil nemlig være massevis af lækre Black Friday tilbud, som vi godt allerede nu tør love bliver for enhver smag. Du kan finde en oversigt over alle vores butikker lige her.

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Black Friday er efterhånden vokset sig større og større i Danmark, men det er et oprindeligt amerikansk fænomen. Det ligger på fredagen efter Thanksgiving i USA, og uofficielt markerer det begyndelsen på juleshoppingen. Det er fortsat en af de mest travle shoppingdage på året, hvor rigtigt mange butikker og online webshops byder på tonsvis af gode tilbud.

I år ligger Black Friday på fredag d. 29. november 2024. Black Friday ligger altid på fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som ligger på den sidste torsdag i november. Så Black Friday vil aldrig ligge på den præcis samme dato hvert år, men det kan dog forventes, at det ligger i slutningen af november. Det ligger perfekt i forhold til, at man kan få klaret julegaveindkøbene med store rabatter. Så er der god grund til at gå i gang med shoppingen i god tid!

Black Friday har over tid udvidet sig, og i mange tilfælde holder butikkerne Black Friday over længere perioder. Så hedder det fx Black Week, Black Days, Black Month osv. Hos 3 har vi de sidste par år også holdt Black Week, hvilket betyder, at hele ugen op til og weekenden lige efter Black Friday er spækfyldt med gode tilbud.

Det er endnu for tidligt at løfte sløret for præcis hvilke tilbud, vi får til Black Friday/Black Week, men vi opdaterer siden her, så snart vi kan afsløre det.

Det er som sagt endnu for tidligt at afsløre, hvad der kommer på tilbud til dette års Black Friday, men følg med her på siden, så opdaterer vi, så snart vi har nyt.

Nej, langt fra! Vi har altid masser af gode tilbud på fx tablets, laptops, høretelefoner og andet lækkert tilbehør til gode priser.