5G router

- alt du skal vide.

Hvad er en 5G router?

En 5G router er et lille geni. Den distribuerer trådløs 5G-internetforbindelse til de enheder, der er tilsluttet routeren. Med en 5G router kan hele dit hjem altså være koblet op på 5G-netværket.

5G er den nyeste generation af mobilnetværkteknologien. Netværket er betydeligt hurtigere og mere pålideligt end noget andet netværk. Kort sagt får du med 5G de hurtigste downloadhastigheder og den laveste latenstid i forhold til andre teknologier.

Udover det har en 5G også en stor kapacitet. Så hele husstanden kan streame, game, browse, deltage i videoopkald og andre krævende applikationer samtidig uden problemer.

Du har måske bemærket, at din mobil sommetider bruger 5G-netværket som mobilt netværk ude i offentligheden? 5G-netværket er nemlig startet som mobilt netværk og er efterfølgeren til 4G. Men med en 5G router er det nu muligt at få 5G som internetforbindelse i dit hjem.

Det lille geni leverer en konstant, stabil og trådløs 5G-forbindelse til hele dit hjem og alle dine enheder.

Du kan opleve 5G-hastigheden hjemme hos dig med vores Internet til hjemmet 5G. Tjek din adresse og se, hvordan vi dækker hos dig.

5G router med SIM-kort.

En 5G router med SIM-kort kombinerer det bedste fra to verdener. Lynhurtig, pålidelig 5G-forbindelse og bekvemmeligheden fra et SIM-kort.

Installationen er ligetil og man kan selv gøre det på 5 minutter. Du skal blot indsætte SIM-kortet, tænde routeren og den lynhurtige 5G-forbindelse vil strømme ud til dine enheder. Med den helt simple installation er 5G-routeren et oplagt valg til studieboligen, så du uden besvær og til en god pris kan streame, game og følge onlineundervisning på et exceptionelt netværk.

En 5G router med SIM-kort giver dig samme mobilitet som mobilen. Den er nemlig transportabel. Det gør det muligt at have en stabil forbindelse både derhjemme og i sommerhuset. Du tager bare routeren med dig, når du rejser rundt i Danmark.

Kombinationen mellem en 5G router og et SIM-kort giver dig altså både utrolige hastigheder fra 5G-netværket, en helt enkel installation og stor frihed.

Med 5G router får du

Lynhurtigt 5G-internet

5G-internet hvor du ønsker

5G-internet til hele familien

Så nemt opsætter du din 5G router.

Opsætningen af en 5G router er simpel og nem. Det kræver hverken teknikerbesøg, montør eller nedgravning af kabler på vejen og/eller i din have.

Du kan selv nemt få gang i routeren og nyde lynhurtigt 5G-internet med disse 4 step. Det tager maksimalt 5 minutter.

Tilslut routeren til en stikkontakt

Sæt SIM-kort i routeren

Log på og nyd dit nye internet

Find en god placering til routeren

Nemmere bliver det ikke.

Hvor skal en router stå?

Når du modtager din 5G router, skal du finde den bedste placering til din router. En god placering er centralt i det område, hvor internettet skal bruges. Hvis det er muligt, kan det være en ide at stille din router højt.

Men med 5G-netværket skal du ikke ligge sønvløs over routerens placering, da det sjældent påvirker ydeevne og rækkevidde. Et godt råd er dog at undgå at stille routeren i et skab eller bag møbler.

Det er muligt, at du skal konfigurere netværket. I langt de fleste tilfælde vil der med din router være en udførlig guide, som hjælper dig sikkert igennem opsætningen. Du følger blot anvisningerne, så vil trådløst, lynhurtigt 5G-net strømme ud til dine enheder.

En nem installation er altid et plus for alle. Hvis du bor i lejlighed eller på kollegie, er det særligt oplagt at vælge en 5G router som internetløsning. Både på grund af netværkets kvaliteten, men også fordi routeren nemt leveres og nemt opsættes.

Hvad er fordelene ved en 5G router?

Hastighed

Sender du misundelige blikke til nabobyerne, som har fået installeret fiber? Det er der ingen grund til længere. En 5G router er nemlig et stærkt alternativ til fiber.

Du får her en lynhurtig og stabil internetforbindelse, der kan levere høje hastigheder. Når du har klikket en 5G router hjem, kan du nemt selv opsætte din router og har på nul komma fem lynhurtigt og stabilt internet. For dig er det bedste ved en 5G router, at du får lynhurtigt internet helt uden kabler og gravearbejde i forhaven.

5G Internet til hjemmet har en downloadhastighed på op til 964 M/bits og en uploadhastighed mellem 23-96 M/bits.

Er du gamer? Så se mere om internet og gaming.

Kapacitet

Er I en stor familie, der både holder LAN-party og filmaftener, men også nyder at slappe af med hver jeres serie? Så vil den store kapacitet være det bedste ved 5G routeren. 5G routere har nemlig forbedret netværkskapacitet.

Med den store kapacitet kan mange mennesker være koblet på netværket samtidig uden det påvirker hastigheden eller ydeevnen negativt. Så hele familien kan være tilsluttet uden flaskehalse, forsinkelser eller feisty stemning.

Med en 5G Internet til hjemmet router kan op til 128 enheder være tilsluttet samtidig – langt flere enheder end de fleste har.

Fleksibilitet

Har du et sommerhus eller en ferielejlighed? Vil det bedste ved en 5G router være fleksibiliteten og mobiliteten. Du kan nemlig nemt tager routeren med dig frem og tilbage, når du rejser.

Med en 5G router er netværket ikke længere bundet til et fast sted. Så det muligt at nyde hurtig internetforbindelse, uanset om du er en uge i Blåvand eller hjemme på villavejen.

Hvilken 5G router skal jeg vælge?

Det bedste ved en 5G router afhænger selvfølgelig af dig og dine behov. Men ingen kan undgå at bemærke hastigheden og pålideligheden. En 5G router gør din netværksoplevelse bedre, uanset hvad du bruger dit internet til.

Vi vil anbefale den kraftfulde Netgear 5G mobilrouter eller HUAWEI 5G CPE Pro 5, der kommer med vores prisvindende Internet til hjemmet 5G.