Under reparation | Alt du skal vide her

Under reparation

Når værkstedet modtager din mobil/tablet, vil de undersøge, om skaden er omfattet af din reklamationsret og opdatere styresystemet til den nyeste version. Er skaden indenfor din reklamationsret, vil din mobil/tablet blive repareret og sendt retur til dig uden omkostninger.

Er skaden ikke omfattet af reklamationsretten, kontakter værkstedet dig med en pris på reparationen. Bemærk, at det koster 275 kr. i undersøgelsesgebyr, hvis reklamationsretten ikke dækker skaden – og du blot ønsker din mobil/tablet retur.

Du vil løbende få besked på både mail og sms, når der er ny status på din reparation.