Køb af Wype

Som ny kunde, har du masser af muligheder for tilvalgstjenester.

Du har mulighed for, at vælge det når du køber et mobil- eller bredbåndsabonnement på www.3.dk eller i en 3Butik.

Som eksisterende kunde, kan du nemt tilføje tilvalgstjenester til dit abonnement via Mit 3.

Vælg Tilføj på den ønskede pakke.

Vælg det ønskede nummer du ønsker produktet tilmeldt. Tryk på Videre

Indtast den mail, som du ønsker og tilmelde, markér at du accepterer salgs- og leveringsvilkår og tryk derefter på Godkend og køb.

Du vil efter købet modtage en mail med adgangskode, på den mailadresse du har angivet ved købet.