Regningsperiode

Regningsperioden hos os går altid fra den 16. i en måned til den 15. i efterfølgende måned. Det vil også sige, at dit forbrug bliver nulstillet den 16. i hver måned.

Hver måned omkring den 21. vil din regning være tilgængelig på Mit 3 og Mit 3 App’en. Du vil modtage din regning pr. mail, og er du tilmeldt papirfaktura (manuel betaling), vil du også få den tilsendt med posten. Se mere om betaling her.