Indholdstakserede tjenester

Der findes mange forskellige typer indholdstakserede tjenester, blandt andet:

• Donation
  • Bus/Togbilletter
  • Køb af spil

På din regning vil det stå som Forbrug udover abonnement.

Du kan også købe apps direkte fra Google Play Butik, Apple Appstore og Windows Marketplace og betale dem over din mobilregning. Læs mere om det her.

På din regning vil der også stå et telefonnummer til udbyderen af den tjeneste du har købt. Har du spørgsmål til opkrævningen, kan du derfor kontakte dem direkte med eventuelle spørgsmål.