Abonnementsændring

Ændrer du dit abonnement, vil dette tydeligt fremgå på regningsdetaljer under feltet Nyt/ændret abonnement og tilvalg.

Her kan du se navn og periode for opkrævning af både dit tidligere og nye abonnement. Da dit tidligere abonnement er forudbetalt for næste regningsperiode, vil beløbet for dit nye abonnement blive modregnet.

I eksemplet nedenfor kan du se, at beregningen for Nyt/ændret abonnement og tilvalg er -17,08 kr., da det nye abonnement er billigere end det tidligere abonnement.

Du kan se et regningseksempel nedenfor:

Har du endnu ikke ændret dit abonnement, men ønsker at ændre det, kan du gøre dette på Mit 3.

Skal vi ringe dig op?
For at få den ønskede rådgivning så er du velkommen til at at aflægge dine kontaktinformationer - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.

Ring mig op