Abonnementsændring

Ændrer du dit abonnement, vil dette tydeligt fremgå på regningsdetaljer under feltet Nyt/ændret abonnement og tilvalg.

Her kan du se navn og periode for opkrævning af både dit tidligere og nye abonnement. Da dit tidligere abonnement er forudbetalt for næste regningsperiode, vil beløbet for dit nye abonnement blive modregnet.

I eksemplet nedenfor kan du se, at beregningen for Nyt/ændret abonnement og tilvalg er -17,08 kr., da det nye abonnement er billigere end det tidligere abonnement.

REGNINGSEKSEMPEL