Første regning med 3Afbetaling

Du vil hver måned modtage en separat regningsoversigt for den enkelte 3Afbetaling, som en del af din samlede regning fra os. Du vil ikke være opkrævet dobbelt afdrag på den første regning.

Du vil altid på den enkelte regningsoversigt kunne se:

  • Udløb for 3Afbetalingen
  • Hvilken længde du har valgt på din 3Afbetaling
  • Den opkrævede periode for 3Afbetalingen
  • Det resterende beløb på din 3Afbetaling

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg