Til de fleste kendte mailudbydere som Gmail, Hotmail, Outlook eller Yahoo, kan du finde vejledning til opsætning på vores mobilguides.

Har du din egen mailudbyder, kan du bruge følgende informationer til den udgående server:

Udgående SMTP server: smtp.3.dk
Server port: 25
SSL: Slået fra
Brugernavn: <Blankt>
Adgangskode: <Blankt>

Alle informationer om indgående server, skal du have fra din mailudbyder. I nogle tilfælde tillader mailudbydere ikke en anden udgående server end deres egen - se derfor din mailudbyders opsætningsvejledning.