Bliv rejseklar
til ferien

Vi har samlet de vigtigste informationer omkring opkald og dataforbrug i udlandet til dig. Du finder også en generel tjekliste, så du hurtigt kan blive klar til ferien.

Ferie med 3LikeHome

Se her

Ferie uden 3LikeHome

Se her

Ferie i Danmark

Se her

Tjekliste - har du husket det hele?

Husk også at tjekke om, der er wifi på feriestedet, så du undgår at betale dyrt for data.

• Rejser du til et land med 3LikeHome?
    Se landene
  • Hvad er de generelle priser på dit rejsemål?
    Se udlandspriser
  • Husk evt. at slå roaming fra i lande uden for 3LikeHome. Skal du mellemlande i et ikke 3LikeHome-land? Så slå roaming fra i Danmark, så du undgår overraskelser

Ferie i lande med 3LikeHome
- hvad skal jeg vide?

Er du i et land med 3LikeHome kan du ringe, surfe og sms'e til samme pris som i Danmark. Du kan bruge den mængde data, du har i dit abonnement - dog max. 20 GB pr. simkort

Velkomst-sms

Når du ankommer, modtager du en sms med praktisk info om nummer til nødkald og generelle priser i landet

Ring gratis hjem

Du kan ringe gratis til danske samt lokale numre i det 3LikeHome-land, du befinder dig i. Opkald til servicenumre i det pågældende land og udenlandske numre i øvrige lande er ikke inkluderet.
 Se udlandspriser

Gælder også data

Brug data, som du plejer til at streame musik, gå på Facebook eller surfe løs på internettet. Dog max. 20 GB om måneden pr. simkort.

Følg dit forbrug

Med Mit3 App, kan du let følge med i dit forbrug - både hjemme og i udlandet.
Læs mere og hent app

Her kan du bruge 3LikeHome

• Amerikanske Jomfruøer
  • Andorra nyhed
  • Argentina
  • Australien
  • Azorerne
  • Belgien
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Chile
  • Cypern
  • Dubai nyhed
  • England
  • Estland
  • Finland
  • Forenede Arabiske Emirater nyhed
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Færøerne
  • Gibraltar
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Holland
  • Hongkong
  • Indonesien
  • Irland
  • Island
  • Isle of Man
  • Israel
  • Italien
  • Kanariske øer
  • Kina
  • Kroatien
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Macao
  • Malaysia
  • Malta
  • Martinique
  • Mexico
  • New Zealand
  • Nordirland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Rusland
  • San Marino
  • Schweiz
  • Singapore
  • Skotland
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sydkorea
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tjekkiet
  • Tyrkiet
  • Tyskland
  • Ungarn
  • USA
  • Vietnam
  • Wales
  • Østrig

Ferie i lande uden 3LikeHome
- hvad skal jeg vide?

Tjek udlandspriser

Tjek altid priserne for lokale opkald og hjem til Danmark samt prisen for data.

Se udlandspriser

Slå roaming fra

Vil du ikke bruge data og risikere en dyr regning, så slå roaming fra på din mobil.

Tjek dit forbrug

Med Mit3 App kan du let følge med i dit forbrug - både hjemme og i udlandet.

Læs mere og hent app

Pris i velkomst-sms

Du modtager automatisk en sms med praktisk info om nødopkald og generelle priser i landet og hjem til Danmark.

Overvej rabatpakke

Vil du gerne bruge data på ferien, så tjek vores tilvalg til udlandet, der gør det billigere.

Se tilvalg

Baggrundsdata

Husk, at selvom du ikke bruger mobilen aktivt, kan apps stadig benytte data i baggrunden.

Læs mere om baggrundsdata

Brug maks 450kr

For at sikre dig, er "Omkostningskontrol udland" aktiveret og du kan maksimalt bruge 450kr i udlandet.

Vis i Mit3

Ferie i Danmark
- hvad skal jeg vide?

Tjek dækningen på feriestedet

På dækningskortet kan du tjekke dækningen, der hvor du skal holde ferie. Det er altid en god ide at tjekke dækningen før du tager afsted, så du ved om du skal pakke dit trådløse bredbånd ned eller i stedet pakke en stak gode bøger.

Se dækningskort

Tjek dit forbrug i Mit3 App

Du kan nemt følge dit forbrug af tale, data og beskeder. Jo mere du har brugt, jo større bliver cirklerne. Og du kan se detaljerede oplysninger om dit forbrug. Du kan også se hvordan dit gennemsnitsforbrug ser ud i løbet af et døgn.

LÆS OG HENT MIT3 APP

Værd at vide om ophold i udlandet

20 GB data pr. simkort med 3LikeHome
Der er et loft på forbrug i 3LikeHome-lande på 20 GB pr. regningsperiode. Har du et abonnement, der indeholder mindre end 20 GB, vil du kunne bruge det antal GB, som er inkluderet i din aftale.

Har du brug for mere data ud over forbrugsloftet, kan du købe ekstra data. Se priser og indhold her: Ekstra data

Priser i velkomst-sms
Når du ankommer i udlandet, modtager du automatisk en sms med praktisk info om nummeret til nødkald og generelle priser i landet og hjem til Danmark.

Rabatpakker
Har du ikke 3LikeHome, så overvej at tilkøbe vores tilvalg til udlandet, der gør det billigere at bruge data og ringe. Se tilvalg

Følg dit forbrug med Mit3 App
Med vores Mit3 App, kan du let følge med i dit forbrug - både hjemme og i udlandet. Læs mere og hent app

Slå roaming fra
Vil du ikke bruge data og risikere en dyr regning, så slå roaming fra på din mobil.

Se generelle udlandspriser
Tjek altid priserne for lokale opkald og hjem til Danmark samt prisen for data. Se udlandspriser

Specielle priser med skibe og fly
Alle kunder har som udgangspunkt spærret for forbrug af data, tale og beskeder ombord på skibe og fly, der tilbyder forbindelse via satellit-forbindelse i stedet normale landbaseret master. Satellit-netværket har meget højere priser og indgår ikke i 3LikeHome. Ønsker du alligevel at tillade forbrug via Skibe og Fly, kan du give adgang via Mit3 Selvbetjening, Mit 3 App'en eller Kundeservice. Gå til Selvbetjening.