eSIM til smartwatch

Der er forskel på eSIM til mobiler/tablets og eSIM til smartwatches. Denne artikel gør sig gældende for eSIM til smartwatches.

Hvad er eSIM til smartwatch?
Med et eSIM til dit smartwatch kan du besvare opkald, sende beskeder og streame musik direkte fra dit håndled - alt sammen uden din mobil. eSIM til dit smartwatch er et tilkøb til dit mobilabonnement og koster 30 kr./md.

Vi understøtter i øjeblikket eSIM til følgende smartwatches:

-          Apple Watch S3 (38 mm og 42 mm)

-          Apple Watch (GPS + 4G) S4 (44 mm)

-          Apple Watch S5 (40 mm og 44 mm)

-          Ny version af Galaxy Watch Active 2 aluminum

-          Samsung Galaxy Watch Active 2 (40 mm og 44 mm)

-          Samsung Galaxy Watch (42 mm og 46 mm)

Hvilke mobiler er kompatible med smartwatches?

Bemærk, det er vigtigt, at du har den seneste software version på din mobil.

Samsung til Galaxy Watch:
Du kan finde en liste over hvilke mobiler der er kompatible med Galaxy Watch her.

Apple til Apple Watch:
Det kræver, at du har en iPhone 6 eller nyere model, samt den seneste opdatering til både din iPhone og dit Apple Watch.

Hvordan tilkobler du eSIM til dit smartwatch?

-          Vejledning til Apple Watch

-          Vejledning til Galaxy Watch

Hvis du søger information om eSIM til mobiler/tablets, kan du læse mere her.