Aktivering af nyt SIM-kort/eSIM

Bemærk, har du bestilt et eSIM, skal du aktivere dit eSIM på Mit 3 Selvbetjening inden du aktiverer det på din enhed.

1. Log ind på Mit 3 Selvbetjening og vælg Abonnementer

2. Vælg det pågældende nummer og klik på ’Bestil nyt/Aktiver’
  3. Du skal nu logge ind med Nem ID for at bekræfte, at det er dig
  4. Vælg ’Aktiver SIM-kort’ og klik fortsæt

5. Indtast dit 19-cifret SIM-kort/eSIM-kortnummer og klik ’Aktiver SIM-kort

Er der tale om et eSIM, kan du nu aktivere dette på din mobil eller iPad. Vælg din enhed og læs mere her.

Ønsker du at bestille et nyt SIM-kort, kan du med fordel læse mere her.