Aktivering af nyt eSIM

Er du eksisterende kunde og har bestilt et eSIM til et eksisterende abonnement, er det vigtigt, at du aktiverer dit eSIM på Mit 3 selvbetjeningen, inden du aktiverer dit eSIM på din iPhone.

1. Log ind på Mit 3 selvbetjeningen og vælg Abonnementer

2. Vælg Aktiver SIM-kort og Indtast dit SiM-kort nummer (starter med 8945) og klik på Aktiver SIM-kort

Dit eSIM er nu aktiveret.

Du kan nu aktivere dit eSIM på din iPhone. Klik her for at se hvordan du aktiverer dit eSIM på din iPhone.

Bemærk, at du ikke kan bestille et eSIM fra Mit 3 selvbetjeningen. Hvis du skal bestille et eSIM, skal du kontakte vores kundeservice på 70 313 313 eller henvende dig nede i en af vores 3Butikker.