Mit 3 Selvbetjening | Overblik over abonnement & forbrug | 3
Prøv Mit 3 allerede nuLogin Prøv Mit 3Login

Mit 3 selvbetjeningLige ved hånden.

Med Mit 3 Selvbetjening får du kan du nemt få overblik over dine abonnementer, holde styr på forbruget og se om du har det rigtige abonnement med Abonnementstjek.

Login

     

Overblik

Det får du med din selvbetjening

 
  • En god oplevelse på både mobil, tablet og computer.

  • Du kan nemt holde styr på dit forbrug.

  • Få overblik over alle dine abonnementer og hvilke, der deler data med hinanden.

  • Ændr dine abonnementer, når du får et nyt behov.

  • Betal din regning eller tilmeld dig en af vores gratis og automatiske betalingsmetoder.

  • Køb og fjern tilvalg.

  • Se altid dit seneste abonnementstjek.

 

Login

Forbrug

Enkelt overblik over dit forbrug - uden du går glip af de mange detaljer.

Vi har gjort alt for, at du kan få det bedste overblik og indsigt. I oversigten viser vi de mest relevante informationer, og du kan nemt folde et abonnement ud og se flere detaljer for forbruget. Du kan endda dykke helt ned i tallene og se de enkelte opkald, sendte beskeder, køb via mobil, dagsforbrug af data og meget mere.

Se dit forbrug

Abonnementer

Få ét samlet overblik over alle dine abonnementer

Det er let at se hvilke abonnementer, der deler data med hinanden og hvilke der ikke gør.  Abonnementer der deler data samles i én gruppe og andre abonnementer i en anden gruppe. 

Vi har prioriteret for dig, så kun de vigtigste informationer vises i oversigten. Foldes et abonnement ud, får du alle tilgængelige detaljer om abonnementet samt mulighed for at skifte abonnement, ændre saldokontrol, bestille nyt SIM-kort og meget mere.

Se dine abonnementer

 

Design

Lær din selvbetjening at kende,
så er du hurtigt i gang.

Din selvbetjening har et design som er skræddersyet til din mobiltelefon. Selvbetjeningen består af få sider, som du finder i menuen. På siderne får du en prioriteret oversigt, hvorefter du kan folde flere informationer ud.

3Deling

Deling af data er både smartere og billigere.

Derfor har vi fokuseret på at gøre det enkelt og nemt at se, hvad abonnementernes samlede forbrug er. Så kan du hele tiden følge med i, om der er data nok til alle. Mangler der data, kan du nemt købe ekstra data fra mobilen og skulle I have for meget data, så sørger Abonnementstjek for at anbefale et mere passende abonnement.

 

Tilvalg

Se alle dine tilvalg ét sted

Du får ét samlet overblik over de tilvalg, du har tilknyttet alle dine abonnementer på et og samme sted. Du kan nemt fjerne eksisterende tilvalg og altid finde de gældende vilkår.

Bliv inspireret af alle de fede tilvalg vi tilbyder, og tilføj dem let til dine abonnementer med få klik.

Se dine tilvalg

Meget mere på vej

Konstant udvikling!

I Mit 3 finder du de mest efterspurgte informationer og funktioner. Er der stadig noget, du mangler, så fortvivl ikke. Vi arbejder nemlig hele tiden på at tilføre nye lækre ting, som gør det endnu nemmere for dig at være kunde hos 3.

Login