Mit 3 app

Få overblik i stedet
for overraskelser

Mit 3 app

Få 100% overblik over, hvad du bruger mobilen til. Med den gratis Mit 3 app kan du hele tiden følge dit forbrug på din smartphone.

Forbrug

Du kan nemt følge dit forbrug af tale, data og beskeder. Jo mere du har brugt, jo større bliver cirklerne.

Tryk på cirklerne for at se en detaljeret forbrugsoversigt - her kan du hurtigt se, hvor meget inkluderet forbrug du har tilbage i dit abonnement i nuværende regningsperiode.

Abonnement

Det er blevet muligt at se, hvilket abonnement du har eller kan skifte til samt tilkøbe både almindelig data og 3Rejsedata således, at du altid har de produkter, der passer bedst til dig.

Regning

Brug grafen til at få overblik over, hvordan dine regninger har udviklet sig over de seneste 6 måneder. Og har du brug for detaljer, kan du også nemt hente dine regninger som PDF-fil.

Udforsk

Bliv klogere på hvornår du er mest aktiv på mobilen. Sender du flest sms'er om natten? Hvornår bruger du mest data? Og ringer du mest morgen, middag, aften eller nat?

Se med Mit 3 app'en hvordan dit gennemsnitsforbrug ser ud i løbet af et døgn. Du kan selv bestemme, om gennemsnittet skal udregnes på basis af en uge, en måned eller seks måneder.

Topliste

Hvem ringer du mest til? Og hvem sms'er mest til dig? Se en topliste over de opkald og beskeder, du har sendt og modtaget den seneste uge eller måned.

Du ringer gratis til de kontakter, der er markeret med et 3 logo, hvis du har Fri 3 til 3 i dit abonnement.

Se hvad du kan få ud af Mit 3 app'en

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg