Mobil/tablet abonnementer | Fra 100 kr./md. | 3

Abonnementer

Hos 3 indeholder alle vores Fri Tale abonnementer 5G, så du har adgang til den hurtigste forbindelse. Vi indretter vores mobilabonnementer efter dit behov, fordi vi syntes, at du kun skal betale for, hvad du bruger. Lige meget hvor meget du skal bruge, starter priserne fra 60 kr./md., og så er der kun 30 dages opsigelse.

Mobil    Mobilt internet   Internet

3LikeHome

Med 3LikeHome kan du bruge din mobil i 73 lande - uden det koster ekstra.

3Family

Saml dine abonnementer med 3Family. Jo flere abonnementer du tilknytter, jo billigere bliver det pr. person.

5G

Vores Fri Tale-abonnementer indeholder alle 5G, så du har adgang til det hurtigste netværk.

Mobil

3’s netværk er kåret til at være blandt Danmarks bedste mobilnetværk. Det er vi stolte af, men det forpligter også, for det vil vi gerne blive ved med at være. Derfor ligger vores fokus altid på at udbrede og sikre en stabil og stærk forbindelse – hvor end du er i Danmark. Eller faktisk, hvor end du er i verden.

Et andet fokus for os er, at vi aldrig kommer til at høre blandt de dyreste mobilabonnementer, bare fordi vi er blandt de bedste. Derfor kan du altid få et billigt mobilabonnement hos 3, hvor priserne starter fra bare 60 kr./mdr. Har I brug for et mobilabonnement, der omfatter dig, din kæreste, dine svigerforældre og måske alle søskende, kusiner, fætre, tanter, onkler og bedsteforældre, så er det heller intet problem. Det bliver jeres mobilabonnement nemlig ikke dyrere af - tværtimod. Vores 3Family-abonnement er designet sådan, at det bliver billigere pr. person, jo flere I er med.

Mobilt bredbånd

Internet skal man have. Derfor kan du nu også få mobilt bredbånd via 3. Vores mobile forbindelser inkluderer både 5G og 4G, så du kan skifte, hvis det ene skulle gå for hurtigt. Når du køber mobilt bredbånd hos 3, modtager du router og sim-kort samlet, så du kan komme i gang med det samme - helt uden kabler.

Vores mobile bredbånd kører på vores egne 5G og 4G-netværk. Dermed sikrer vi os, at vi kan tilbyde vores kunder et produkt af en kvalitet, som vi kan stå inde for, fra kun 230 kr./mdr.

Internet
Hvis du hellere vil have kabler, kan vi også klare det. Derfor kan du nu få internet til hjemmet med 3, så du kan føre vores lynhurtige internet rundt i hele huset fra 230 kr./mdr. Med internet fra 3 kan alle være på nettet samtidig, uden at forbindelsen svigter nogen. En kan surfe opskrifter, en anden uploade billeder, en tredje kan spille online med vennerne, og en fjerde kan streame en god film - samtidig. Det eneste, det kræver, er, at du finder det abonnement, der passer til dine behov. Vi har gjort det simpelt og lavet tre internet-pakker, du kan vælge imellem. Se pakkerne her.

 

100% gennemsigtighed

Læn dig tilbage og slip bekymringerne! Vi har nemlig taget styringen, så du ikke behøver spekulere på, om du vælger det helt rigtige abonnement.

Du får nemlig helt automatisk og gratis et abonnementstjek, så du er sikker på, at du ikke betaler mere end nødvendigt.

Læs mere