Skarp intropris
på OnePlus 12R

OnePlus 12 | OnePlus 12R

Lige nu får du masser af telefon for pengene med den skarpe intropris på OnePlus 12R.

OnePlus 12

Nyhed

Mindstepris inkl. abo. 7.560 kr.

OnePlus 12 R

Nyhed

Mindstepris inkl. abo. 5.040 kr.

Velkommen til OnePlus 12R

Med den nye OnePlus 12R får du det bedste fra begge verdener. OnePlus 12R er en blanding af de bedste dele af OnePlus 12 og de bedste dele af deres R-serie. Resultatet er en mobil der er stærkere end nogensinde med en ydeevne over alle grænser.

Processoren er den samme som fra OnePlus 11, og OnePlus har brugt det seneste år på at fintune den, så den yder den absolut bedst mulige præstation. Det er den stærke Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, der driver værket. Det betyder en forbedret oplevelse over hele linjen.

Med det største batteri i OnePlus' historie er du sikret strøm hele dagen til alle dine aktiviteter, og skulle du alligevel løbe tør, kan du oplade fra 1-100% på blot 26 minutter med 100W SUPERVOOC opladning.

Den perfekte mobil til både gamere, multitaskere og bare for dem der kræver og forventer det absolut bedste af deres telefon.

Kamera der kan det hele

Hovedkamerasensoren i OnePlus 12R er den universelt roste Sony IMX890 som med 50 megapixel er en sensor der er kendt for at levere fantastisk fotografering hele vejen rundt.

OnePlus har givet kameraet et seriøst hastighedsboost og med funktionen Optical Image Stabilisation kan du tage billeder med masser af detaljer i selv de dårligste forhold.

Med helt ny AI-teknologi kan OnePlus 12R blandt andet reducere fotografistøj, optimere dine billeders hvidbalance og korrigere kontrastproblemer i dine billeder.

Så kan du koncentrere dig om at finde de gode motiver, om det så er panoramabilleder af landskabet eller en skarp selfie. OnePlus 12R kan det hele.

Klar til regn med den stærkeste OnePlus mobil nogensinde

Den nye OnePlus 12R er en af de første telefoner i verden, der kan fornemme når skærmen, eller dine fingre, er våde og reagerer derefter. Så er det slut med fejlberøringer og slut med forsinkede reaktioner, fordi du har fået lidt regn på skærmen.

Med OnePlus 12R får du en af OnePlus' mest modstandsdygtige og stærke mobiler nogensinde. Den indeholder mere end 20% aluminium og med sin IP65-rating, kan den klare al slags vejr.

Med sin matte finish ligger den altid trygt i hånden, så du har et godt greb om den, når du gamer eller skal tage en fed selfie.

Den mest avancerede OnePlus skærm nogensinde

Fjerde generation af LTPO 120Hz ProXDR giver dig hurtigere opdateringshastigheder end nogensinde før.

Hæv barren med OnePlus 12

OnePlus 12 er et sandt flagskib som leverer en enestående performance og giver dig en førsteklasses hardware- og software-oplevelse.

Lad dig ikke snyde af OnePlus 12's slanke design. Denne mobil har masser af power med en Snapdragon 8 Gen 3 processor, som ydermere er understøttet af OnePlus' egen unikke Trinity Engine, der sammen udgør en kraftfuld motor, som giver den den ultimative 'fast & smooth' oplevelse.

Så om du skal game dagen lang, lave gode videoer til dine sociale medier eller bare tjekke mails på farten, så er du sikret masser af power hele dagen igennem.

4. generation Hasselblad kamera

OnePlus 12 er et visionært es med 4. generation Hasselblad kamera. Med det kan du tage fantastiske billeder hjulpet godt på vej af professionel kamera-hardware og avancerede billedbehandlingsalgoritmer.

Du kan så let som ingenting tage billeder på professionelt niveau takket være OnePlus 12's 50 MP vidvinkelkamera understøttet af branchens første Sony LYT-808-sensor, et perspektivskiftende 3x periskopkamera og OnePlus' nyeste HDR-algoritme.

Fra 1-100% batteri på 26 minutter

OnePlus 12 kommer selvfølgelig med en skarp, gnidningsfri skærm. Med sin 2K 120 Hz Super Fluid-skærm med LTPO-teknologi får du en skærm, hvor alt står knivskarpt, helt klart og hvor fotos og videoer byder på en ekstra medrivende realisme. Ovenikøbet kan OnePlus med OnePlus 12 prale af at levere den mest lysstærke skærm nogensinde set på en smartphone.

Så stærk en skærm kræver et ordentligt batteri, og det er netop, hvad OnePlus 12 byder på. OnePlus 12 kommer med et stort 5400 mAh batteri, som med 100 W SUPERVOOC kablet hurtigopladning oplader batteriet fra 1-100% på sølle 26 minutter. Så har du batteri til hele dagen og til at bruge din OnePlus 12 til lige, hvad du har lyst til helt uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri.