Hvordan logger jeg ind på My F-Secure SAFE?

Hvordan logger jeg ind på My F-Secure SAFE?

For at logge ind på din F-Secure SAFE konto, skal du hente 3 SAFE appen til din smartphone, eller ved at klikke her.

Du skal herefter taste dine login oplysninger - disse modtog du, da du blev tilmeldt F-Secure SAFE - og klik nu på Log på.

Du er nu logget ind på My F-Secure SAFE og kan administrere din konto. 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder