Hvordan logger jeg ind på My F-Secure SAFE?

For at logge ind på din F-Secure SAFE konto, skal du hente 3 SAFE appen til din smartphone, eller ved at klikke her.

Du skal herefter taste dine login oplysninger - disse modtog du, da du blev tilmeldt F-Secure SAFE - og klik nu på Log på.

Du er nu logget ind på My F-Secure SAFE og kan administrere din konto. 

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg