Installér F-Secure SAFE

Installer F-Secure SAFE til Windows

1. Åbn internetbrowseren på din computer og klik her
  2. Skriv dine loginoplysninger og klik på log på
  3. Klik på Tilføj enhed
  4. Vælg min enhed og klik på fortsæt
  5. Vælg denne computer og klik på Hent til Windows
  6. Tryk på CTRL + J på tastaturet, når overførelsen er afsluttet for at åbne browseren overførelsesside
  7. Klik på netværksinstallationsfilen til F-Secure SAFE for at køre den
  8. Klik på Fortsæt i vinduet til Velkommen til SAFE
  9. Vinduet ”Klar til at installere” indeholder en oversigt over installationspakken
  10. Klik på Accept og installer

Når den er færdig, er F-Secure SAFE installeret.

Installer F-Secure til Android

1. Åbn Play butikken på din Android-enhed og søg efter 3SAFE by F-Secure
  2. Nå du har fundet 3SAFE by F-Secure, trykker du på Installer
  3. Tryk nu på Åbn for at starte opsætningen
  4. Accepter vilkårene og betingelserne og tryk på Accepter
  5. Tillad F-Secure SAFE at foretage og administrere opkald, få adgang til enhedens placering samt fotografier og medier.
  6. Du kan nu logge ind på F-Secure SAFE med dine loginoplysninger
  7. Vælg den bruger der skal benytte denne Android enhed. OBS: Hvis du vælger Mit barn, omfatter opsætningen konfiguration af Familieregler
  8. Tryk på Fortsæt
  9. Du kommer nu frem til en side hvor du kan se oversigten over de beskyttelsesfunktioner der er tilgængelige med abonnementet
  10. Tryk på Udfør

F-Secure SAFE er nu installeret på din Android-enhed.

Installer F-Secure SAFE til iOS

1. Åbn App Store på din iOS enhed og søg efter 3SAFE by F-Secure
  2. Når du har fundet 3SAFE by F-Secure, trykker du på Hent
  3. Tryk derefter på åbn for at starte opsætningen
  4. Accepter vilkårene og betingelserne og tryk på Accepter
  5. Du kan nu logge ind på F-Secure SAFE med dine loginoplysninger
  6. Vælg den bruger der skal benytte denne iOS enhed. OBS: Hvis du vælger Mit barn, omfatter opsætningen konfiguration af Familieregler
  7. Tryk på Fortsæt
  8. Tillad F-Secure SAFE at sende dig meddelelser som for eksempel beskeder
  9. Tryk på Tillad altid for at tillade F-Secure SAFE at spore og finde enheden, hvis den mistes eller bliver stjålet
  10. På denne side kan du se oversigten over de beskyttelsesfunktioner der er tilgængelige med abonnementer
  11. Tryk på Udfør

F-Secure SAFE Er nu installeret på din iOS-enhed.