Dataforbrug med Deezer

Dataforbrug ved brug af Deezer takseres som almindelig data, og er altså ikke ”gratis data”.

Et realistisk brugseksempel kunne være ca. 1 times Deezer hver dag, hvilket vil forbruge ca. 1 GB data pr. uge.

Husk derfor at tjekke om dit nuværende abonnement matcher med dit Deezer- og øvrige dataforbrug.

Skal vi ringe dig op?
For at få den ønskede rådgivning så er du velkommen til at at aflægge dine kontaktinformationer - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.

Ring mig op