Behold din Deezer konto

Har du allerede en konto hos Deezer, som du ønsker at betale for via dit mobilabonnement hos os, men samtidig beholde din Deezer konto, kan dette sagtens lade sig gøre.

Når du opretter Deezer via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse, som du bruger til din nuværende Deezer konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos Deezer, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.