Find info om 3Rejseforsikring | Køb rejseforsikring hos 3

Om 3Rejseforsikring

Bemærk, 3Rejseforsikring sælges ikke længere. Skal du bruge en rejseforsikring, kan vi henvise til ERV.

3Rejseforsikring – Europæiske Rejseforsikring A/S

3Rejseforsikring er en rejseforsikring som dækker hele verden. 3Rejseforsikring kan tegnes af aktive privat kunder der er fyldt 18 år, men er under 70 år og har fast bopæl og adresse i Danmark. 3Rejeseforsikring dækker på rejser af op til 30 dages varighed. Hvis du skal ud og rejse i mere end 30 dage, skal du kontakte Europæiske EVR for at tilkøbe ekstra rejsedage.

*Dækker ikke hvor udenrigsministeriet har udstedt rejseadvarsler.

*Er kunden 70 år gammel eller derover og ønsker en 3Rejseforsikring, kan du henvise kunden til Europæiske EVR, da de sælger rejseforsikringer til +70 år. 

Hvem dækker 3Rejseforsikring?
- 3Rejseforsikring dækker det telefonnummer rejseforsikringen er tilknyttet. 
- Hjemmeboende under 18 år (i dette tilfælde gælder det dog kun på rejser sammen med den forsikrede person, så altså ikke hjemmeboende børn der rejser med andre)
- Egne børn under 18 år, der har folkeregisteradresse hos en anden forælder (i dette tilfælde gælder det dog kun på rejser sammen med den forsikrede person, så altså ikke udeboende børn der rejser med andre)

Hvad dækker 3Rejseforsikring?
3Rejseforsikring dækker hvad vi har vurderet, er det vigtigste for dig på rejsen, så du kan tage ud og rejse og føle dig 100% tryg. Det vi blandt andet dækker, er følgende:

- Vintersport
- Afbestilling
- Bagageforsikring
- Selvrisiko ved skade på lejet bil

Hvornår dækker 3Rejseforsikring fra?
3Rejseforsikring dækker fra købstidspunktet.

Hvor dækker den?
3Rejseforsikring dækker rejser udenfor Danmark og resten af verden. 3Rejseforsikring dækker dog ikke områder hvor Udenrigsministeriet har udsendt rejseadvarsler. Læs mere i vilkårene.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder