Afmeld 3Rejseforsikring

Bemærk3Rejseforsikring sælges ikke længere. Skal du bruge en rejseforsikring, kan vi henvise til ERV.

Hvis du ikke længere har brug for en 3Rejseforsirkring, kan du afmelde denne på Mit 3.

Du har 30 dages opsigelse på din 3Rejseforsikring.

3Rejseforsikring er opkrævet forud, og du kan derfor opleve at blive opkrævet igen på din førstkommende regning efter opsigelsen. På din efterfølgende regning vil du dog automatisk blive krediteret for det, du har betalt for meget.

Bemærk, 3Rejseforsikring har ingen udløbsdato. 3Rejseforsikring er gyldigt så længe tilvalget er aktivt på dit abonnement.

Din 3Rejseforsikring bliver automatisk afmeldt, hvis du opsiger det abonnement, som 3Rejseforsikringen er tilknyttet. På Mit 3 kan du se hvilke abonnementer der er tilknyttet.