3Rejseforsikring - Skadesanmeldelse

Bemærk3Rejseforsikring sælges ikke længere. Skal du bruge en rejseforsikring, kan vi henvise til ERV.

Du anmelder din skade online via www.erv.dk. Her finder du vejledning i hvordan skaden anmeldes nemt og hurtigt. Hvis du har spørgsmål til anmeldelsen, kan skadeafdelingen kontaktes på +45 33 25 25 25 mandag – torsdag kl. 8.30 – 16.30 og fredag kl. 8.30 – 16.00.

Ved akut skade, skal du kontakte Europæiske EVR’s alarmcentral på +45 70 10 90 30. Alarmcentralen har åbent døgnet rundt hele året.

Udbetaling af erstatning
Når din skadeanmeldelse er blevet vurderet, vil man overføre beløbet til den konto der er angivet i skadesanmeldelsen. Når EVR har modtaget alle ønskede oplysninger, herunder bilag, kan du forvente at der går på til 10 arbejdsdage, inden du modtager dine penge. Dog kan der i højsæsoner – typisk omkring helligdage og sommerferie – være lidt længere behandlingstid, idet der i disse perioder modtages ekstra mange skadeanmeldelser.

Selvrisiko
Der er selvrisiko på medicinske skader. DKK 1.000 pr. skade. Opsøger du f.eks. læge grundet halsbetændelse og skal på apoteket og hente medicin for din lidelse, er det at regne som én samlet skade. Skal du efterfølgende igen til læge grundet en forstuvet fod, er det at regne som en ny skade, og derfor er der igen en selvrisiko.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg