3Rejseforsikring - Dækning

Bemærk3Rejseforsikring sælges ikke længere. Skal du bruge en rejseforsikring, kan vi henvise til ERV.

3Rejseforsikring dækker brugeren af et mobilabonnement og dennes hjemmeboende børn under 18 år. Hvis brugeren af mobilabonnementet tager afsted som ægtepar, skal begge parter have 3Rejseforsikring for at være dækket. Stedbørn under 18 år på samme folkeregisteradresse er også dækket. Egne børn, der fx har folkeregisteradresse hos en anden forælder er også dækket. I begge tilfælde gælder det dog kun på rejser sammen med den forsikrede person, så altså ikke hjemmeboende børn der rejser med andre.

3Rejseforsikring – Forsikringssum og erstatningspriser

3Rejseforsikring dækker hvad vi har vurderet, er det vigtigste for dig på rejsen, så du kan tage ud og rejse og føle dig 100% tryg. Det vi blandt andet dækker, er følgende:

- Vintersport
- Afbestilling
- Bagageforsikring
- Selvrisiko ved skade på lejet bil

Der følger forskellige erstatningspriser alt afhængig af hvad du bruger din 3Rejseforsikring til.

Et eksempel kan være at benytte sig af 3Rejseforsikring ved akut tandbehandling under rejse og derved kan få op til 5.000 kroner i erstatning. Et andet eksempel kan være at benytte sig af 3Rejseforsikring, hvis ens ind tjekket bagage ikke ankommer til destinationen og derved kan få op til 1.000 kroner pr. døgn i erstatning.