Køb spil hos Epic Games | Betal ignnem 3Betaling

Køb spil hos Epic Games og betal igennem 3Betaling

Hvis du ønsker at købe spil via Epic Games og er kunde hos os, kan du med fordel oprette betaling via 3Betaling. Med 3Betaling betaler du nemlig for dit køb via din mobilregning.

Du kan nedenfor finde hjælp til at opsætte betaling via din mobilregning, når du handler hos Epic Games.

1. Find dit spil

Du finder det spil, du ønsker at købe inde på Epic Games

2. Betalingsmetode

Når du har valgt dit spil, skal du vælge en betalinsmetode. Du vælger, at du skal betale igennem 3 & OiSTER og klikker "checkout"

3. Dit mobilnummer og en PIN

For at gennemføre betaling via 3Betaling, skal du indtaste dit nummer og klikke "send PIN". Du modtager herefter en PIN-kode på det indtastede nummer og dette skal du indtaste i boksen nedenfor. Klik på "checkout & save" for at komme videre til afslutningen.

4. Info om refundering

Før du afslutter dit køb, skal du læse betingelserne for refundering. Du kan læse mere om Epic Games refunderingspolitik her

4. Afslut dit køb

Du er nu klar til at afslutte dit køb og kan klikke "Place order" for at gennemføre din ordre. Du vil fremove betale for købet via din 3-mobilregning.