Kom godt i gang med GoRunner Connect

Du kan nedenfor finde hjælp til komme godt i gang med dit GoRunner Connect el-løbehjul.

Du kan med fordel hente GoRunner appen 'Urban Glide' og tracke hvor meget du har kørt, batteristatus, kontrol af lys og meget mere. Appen kan hentes til både iPhone og Android.

Gennemgang samt opsætning

I denne video kan du tage et kig på hvordan du får ordentligt gang i dit GoRunner el-løbehjul samt en kort introduktion til appen 'Urban Glide'

Sådan sammenfolder du dit GoRunner Connect

I denne video kan du se hvordan du sammenfolder dit GoRunner el-løbehjul.