Skærmbeskyttelse fra Invisible Shield

Få hjælp til at påsætte dit skærmbeskyttelesglas fra Invisible Shield her. Det eneste du skal bruge er: 

  1. Dit nye Invisible Shield skærmbeskyttelsesglas
  2. Påsætnings-kitet som følger med ved køb
  3. Din mobil

Glass Elite

Glass Elite Serien er det stækeste beskyttelsesglas fra Invisible Shield.

Ultra Clear+

Ultra Clear+ dræber 99.99% af alle bakterierne på overfladen af din skærm. 

Ultra Clear Series

Få det klareste syn fra alle vinkler med Ultra Clear Serien! 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg