App installationsguide til-Huawei P40-serien

App installationsguide til Huawei P40-serien

Vi har nedenfor samlet nogle gode tips, der kan hjælpe dig med at få hurtig gang i din nye telefon. Du kan nedenfor finde metoder til at downloade apps til din telefon, uden brug af Google Services.

Der er 4 nemme måder at hente applikationer til din Huawei P40 på:

1. Du kan bruge Phone Clone for sikkert at overføre apps hurtigt og enkelt fra din tidligere Huawei mobil
  2. Du kan downloade apps via Huawei AppGallery
  3. Du kan benytte dig af Petal Search som fungerer som søgeværktøj
  4. Du kan downloade og benytte dig af MoreApps

Phone Clone

Phone Clone er den mest sikre og hurtige metode til at klone apps fra den ene telefon til den anden. Phone Clone kan håndtere op til 80% af alle apps. Derudover kan du også overføre alle dine kodeord og indstillinger.

Du kan finde instrukser og hjælp til Phone Clone her.

AppGallery

App Gallery er Huaweis modsvar på Play Store. Udvalget er en lille smule begrænset, men det bliver løbende opdateret.

Du kan finde instrukser og hjælp til AppGallery her.

Petal Search

Petal Search fungerer som søgeværktøj til både internettet, din mobil og apps. App'en kommer også med en søgebar som widget til startskærmen.

Du kan downloade Petal Search fra AppGallery her

MoreApps

MoreApps er en gratis og smart løsning, hvor du nemt kan søge iblandt globale og lokale top-apps og derefter hente dem ned på din nye Android enhed. I MoreApps kan du downloade dine favorit apps via. Diverse links, og du kan bruge appen i alle lande.

Du kan downloade MoreApps fra AppGallery her.

Du kan downloade MoreApps direkte fra websitet her.