3Business | 5G vil udvikle erhvervslivet! Kom med på rejsen

5G Internet er fremtiden

Nemt. Hurtigst. Bedst.

5G-netværket vil tilbyde hurtigere hastigheder, kortere responstider, bedre
kapacitet og helt nye teknologiske muligheder. 

Ring mig op

Vi ruller 5G ud i hele landet.

5G er rullet ud og vi har foretaget en omfattende opgradering og modernisering af hele vores 4G-netværk, som vil fordoble kapaciteten på 4G, ligesom vi har bygget 1.000 nye mastepositioner over hele landet.

5G hos 3Business - sådan er planen:

  • Vi kickstartede udrulningen af 5G udvalgte steder i København og Roskilde. Derfra fortsætter vi udrulningen af 5G i resten af vores netværk.
  • Energistyrelsen afholdt auktion over nye 5G-frekvenser, som giver adgang til højere hastigheder og mindre forsinkelser i netværket. 3 vandt mest 5G-spektrum på det lynhurtige 3,5 GHz-frekvensbånd målt pr. kunde.
  • Vi kan opsætte det første 5G-udstyr, som understøtter de nye, hurtige frekvenser.
  • Vi tænder for de hurtige frekvenser på 3,5 GHz-båndet. Vi lancerer trådløs fiber.
  • Vi færdiggør udrulningen af 5G i vores eksisterende netværk.
  • Vi opgraderer vores kernenetværk til 5G, som vil betyde endnu lavere forsinkelse i netværket
  • Vi udvider og finmasker 5G-netværket.
  • Vi kan lave ‘network slicing’, som er en slags separate 5G-netværk til fx hospitaler, lufthavne, fabrikker og andre udvalgte zoner, som har særlige behov.
  • 5G er mainstream.

5G forandrer erhvervslivet

I mange brancher vil 5G-netværket i løbet af de kommende år give et digitalt boost. Det vil understøtte milliarder af opkoblede enheder til Internet of Things og bane vejen for at udvikle produktniveauet, forhøjne effektiviteten og skabe innovative teknologiske løsninger, der kræver respons i realtid. Det vil give Danmark en øget automatisering i både produktions-, transport-, logistik - og serviceerhverv.

5G forandrer erhvervslivet

I mange brancher vil 5G-netværket i løbet af de kommende år give et digitalt boost. Det vil understøtte milliarder af opkoblede enheder til Internet of Things og bane vejen for at udvikle produktniveauet, forhøjne effektiviteten og skabe innovative teknologiske løsninger, der kræver respons i realtid. Det vil give Danmark en øget automatisering i både produktions-, transport-, logistik - og serviceerhverv.

1. Topmoderne kontormiljø

Vores børn kommer ikke til at gå på arbejde, som vi har gjort det, for det traditionelle kontormiljø og dets ritualer og arbejdsgange er en uddøende race. Med 5G’s ultralave responstider er det snart tid til at vinke farvel til akavede Teams-møder, hvor kameraet hakker, og alle kommer til at tale i munden på hinanden. Inden længe vil virtual reality-teknologi blive en integreret del af hverdagen, som gør det muligt at afholde konferencer og møder i virtuelle rum, hvor alle deltagere kan interagere naturligt med hinanden, uanset hvor de befinder sig i den fysiske verden.

Også administrationen af kontorbygningerne vil få en overhaling med 5G-teknologien. Sensorer overalt i bygningerne vil indsamle data om, hvordan lokalerne bliver brugt, så bygningsadministratorerne kan skræddersy vedligeholdelse og daglige service. Det vil gøre det muligt i realtid at justere bl.a. varmeforbrug, rengøring og forplejning, som vil mindske virksomhedernes energiforbrug og madspild.

2. Effektivisering af
international handel

Hvor dampmaskinen, samlebåndet og automatisering muliggjorde de tre første industrielle revolutioner, står vi nu midt i den fjerde af slagsen. Godt hjulpet på vej af 5G.

Med ’industri 4.0’ bliver den fysiske produktion digitaliseret, og med 5G kan det foregå uden føring af kabler til maskinerne på gulvet. Dermed kan man fx omlægge produktionen langt hurtigere end tidligere. 5G vil også muliggøre en virtuel proces for design, test og fejlretning af hele produktionskæder på tværs af regioner - fx med simuleringsværktøjer baseret på virtual reality-teknologi. Når processen fra idé til produkt forkortes og kun det færdigudviklede og gennemtestede slutprodukt bliver sat i produktion, vil det både øge effektiviteten, kvaliteten og bæredygtigheden i produktionsindustrien.

Disse telefoner er klar til 5G!

For at en mobil er klar til 5G hos 3Business, skal den både teknisk og softwaremæssigt passe til vores netværk. Listen opdateres løbende.

iPhone 13 Pro

Ring mig op

 

iPhone 13 Mini

Ring mig op

 

OnePlus 8T 

Ring mig op

 

Galaxy Note20 Ultra

Ring mig op

 

Vil du se flere 5G telefoner...

Se alle telefoner

 

FAQ - Bliv klogere på fremtidens netværk

Har I den rigtige løsning for jer? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.

Har I en løsning, som passer til dagens digitale verden?

Vær helt klar til digitale møder, konferencer og kurser.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik