5G er fremtiden

Vær med på rejsen

5G-netværket vil tilbyde hurtigere hastigheder, kortere responstider, bedre
kapacitet og helt nye teknologiske muligheder. 

Ring mig op

Kom med på 5G-rejsen helt uden beregning!

Som kunde hos 3Business tilbyder vi vores erhvervskunder at komme med på 5G-rejsen i hele 2021 uden beregning*

*Læs mere


5G-klar

Vi ruller 5G ud i hele landet.

5G vil gradvist blive forbedret og rullet ud i hele landet over de næste år.
På kortet kan du se, hvor 3 allerede nu har 5G-dækning, og hvornår vi arbejder på at installere 5G i et område nær dig.

Samtidig med at vi udruller 5G vil vi også foretage en omfattende opgradering og modernisering af vores 4G-netværk, som vil fordoble kapaciteten på 4G, ligesom vi bygger ca. 1.000 nye mastepositioner over hele landet frem mod 2023.

 

 

Nu og her

Lige nu kan vi sikre kapaciteten i netværket, så du stadig får en god forbindelse, selvom dataforbruget stiger. Vi kan også forbedre dækningen indendørs, hvor mobilsignalerne har svært ved at trænge ind i dag.

Hastigheden bliver næsten 5 gange hurtigere end hastighederne på 4G, og det betyder, at det går langt hurtigere, når du up- eller downloader film, tunge filer og apps.

Nærmeste fremtid

Inden længe får vi adgang til flere 5G-frekvensbånd, og kan vi levere endnu højere hastigheder, lavere responstid og større kapacitet.

Dét betyder, at du via en 5G-router kan få en meget bedre trådløs internetforbindelse. Den vil faktisk være lige så hurtig som fiber og dermed dække enhver type internetbehov. Men den bliver langt nemmere at få installeret end fiber, for du skal ikke have gravet kabler ned eller besøg af en montør. Den bliver leveret trådløst til kontoret og vil gøre en verden til forskel for jer.

Over tid

Med tiden vil virksomheder og forskellige industrier opdage, hvordan de kan udnytte mulighederne ved 5G’s øjeblikkelige, trådløse højhastighedsforbindelser til at skabe nye services og digitale løsninger. Dermed vil 5G for alvor få indflydelse på din hverdag.

Med 5G kan vi modtage og sende data med højere hastighed og større kapacitet end før. Netværket bliver mere pålideligt i kraft af, at latenstiden bliver lavere, så maskiner og robotter kan køre over 5G. Responstiderne bliver samtidigt kortere og mere stabile, så flere enheder kan være koblet op på samme tid.

5G hos 3Business - sådan er planen:

 • Vi kickstartede udrulningen af 5G udvalgte steder i København og Roskilde. Derfra fortsætter vi udrulningen af 5G i resten af vores netværk.
 • Energistyrelsen afholdt auktion over nye 5G-frekvenser, som giver adgang til højere hastigheder og mindre forsinkelser i netværket. 3 vandt mest 5G-spektrum på det lynhurtige 3,5 GHz-frekvensbånd målt pr. kunde.
 • Vi kan opsætte det første 5G-udstyr, som understøtter de nye, hurtige frekvenser.
 • Vi tænder for de hurtige frekvenser på 3,5 GHz-båndet. Vi lancerer trådløs fiber.
 • Vi færdiggør udrulningen af 5G i vores eksisterende netværk.
 • Vi opgraderer vores kernenetværk til 5G, som vil betyde endnu lavere forsinkelse i netværket
 • Vi udvider og finmasker 5G-netværket.
 • Vi kan lave ‘network slicing’, som er en slags separate 5G-netværk til fx hospitaler, lufthavne, fabrikker og andre udvalgte zoner, som har særlige behov.
 • 5G er mainstream.

5G kommer til at forandre erhvervslivet

I mange brancher vil 5G-netværket i løbet af de kommende år give et digitalt boost. Det vil understøtte milliarder af opkoblede enheder til Internet of Things og bane vejen for at udvikle produktniveauet, forhøjne effektiviteten og skabe innovative teknologiske løsninger, der kræver respons i realtid. Det vil give Danmark en øget automatisering i både produktions-, transport-, logistik - og serviceerhverv.

5G kommer til at forandre erhvervslivet

I mange brancher vil 5G-netværket i løbet af de kommende år give et digitalt boost. Det vil understøtte milliarder af opkoblede enheder til Internet of Things og bane vejen for at udvikle produktniveauet, forhøjne effektiviteten og skabe innovative teknologiske løsninger, der kræver respons i realtid. Det vil give Danmark en øget automatisering i både produktions-, transport-, logistik - og serviceerhverv.

1. Topmoderne kontormiljø

Vores børn kommer ikke til at gå på arbejde, som vi har gjort det, for det traditionelle kontormiljø og dets ritualer og arbejdsgange er en uddøende race. Med 5G’s ultralave responstider er det snart tid til at vinke farvel til akavede Teams-møder, hvor kameraet hakker, og alle kommer til at tale i munden på hinanden. Inden længe vil virtual reality-teknologi blive en integreret del af hverdagen, som gør det muligt at afholde konferencer og møder i virtuelle rum, hvor alle deltagere kan interagere naturligt med hinanden, uanset hvor de befinder sig i den fysiske verden.

Også administrationen af kontorbygningerne vil få en overhaling med 5G-teknologien. Sensorer overalt i bygningerne vil indsamle data om, hvordan lokalerne bliver brugt, så bygningsadministratorerne kan skræddersy vedligeholdelse og daglige service. Det vil gøre det muligt i realtid at justere bl.a. varmeforbrug, rengøring og forplejning, som vil mindske virksomhedernes energiforbrug og madspild.

2. Effektivisering af
international handel

Hvor dampmaskinen, samlebåndet og automatisering muliggjorde de tre første industrielle revolutioner, står vi nu midt i den fjerde af slagsen. Godt hjulpet på vej af 5G.

Med ’industri 4.0’ bliver den fysiske produktion digitaliseret, og med 5G kan det foregå uden føring af kabler til maskinerne på gulvet. Dermed kan man fx omlægge produktionen langt hurtigere end tidligere. 5G vil også muliggøre en virtuel proces for design, test og fejlretning af hele produktionskæder på tværs af regioner - fx med simuleringsværktøjer baseret på virtual reality-teknologi. Når processen fra idé til produkt forkortes og kun det færdigudviklede og gennemtestede slutprodukt bliver sat i produktion, vil det både øge effektiviteten, kvaliteten og bæredygtigheden i produktionsindustrien.

Disse telefoner er klar til 5G!

For at en mobil er klar til 5G hos 3Business, skal den både teknisk og softwaremæssigt passe til vores netværk. Listen opdateres løbende.

iPhone 12 Pro

Ring mig op

 

iPhone 12 Mini

Ring mig op

 

OnePlus 8T 

Ring mig op

 

Galaxy Note20 Ultra

Ring mig op

 

Vil du se flere 5G telefoner...

Se alle telefoner

 

FAQ - Bliv klogere på fremtidens netværk

5G-KLAR ABONNEMENTER

*Gælder fra 17. December 2020 til 31. December 2021 for abonnementer indeholdende:

 • 3LikeHome
 • 3LikeHome Pro
 • 3Business Bredbånd
 • DK Samlet Fri Tale
 • DK Samlet Bredbånd
 • 3Business DK Bredbånd
 • 3Business DK Fri Tale

 

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg