Ring 70 313 300 for at bestille - Ønsker du at blive kontaktet? Klik her

Beredskabsprioritet

Formålet med beredskabsprioritet er, at samfundets beredskabsaktører skal kunne foretage og modtage opkald i krisesituationer, når mobilnettet ellers er overbelastet.

Hvem kan få beredskabsprioritet? 

Tilvalget kan købes både af offentlige og private virksomheder, men kræver, at virksomheden løser beredskabsmæssige opgaver for offentlige myndigheder ved større ulykker eller katastrofer i samfundet og anvender mobiltelefoni som led i løsningen.

Hvad kræves der af virksomheden?

Ved bestilling af beredskabsprioritet skal I anføre en kontaktperson hos den eller de beredskabsmyndigheder, som I udfører beredskabsopgaver for. Hvis I ikke længere har en offentlig beredskabsopgave, er I forpligtiget til at opsige jeres abonnement på beredskabsprioritet.

Sådan får I beredskabsprioritet

Hvis I ønsker at bestille beredskabsprioritet, skal denne bestillingsformular udfyldes og sendes til 3 på mail: beredskab@3.dk

Yderligere information

Har I spørgsmål?

Spørgsmål vedr. godkendelse af virksomheden som beredskabsaktør skal rettes til Center for Cybersikkerhed. Besøg www.cfcs.dk og læs beskrivelse af mobilprioriteringsorden her.

Mere om beredskabsprioritet

Kontakt os

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg