3Business | 3Pro Extra - Udvid 3LikeHome Pro med 21 extra lande

3Pro Extra

Få det hele med

3Pro Extra

Med 3Pro Extra får du frihed. Frihed til at bruge din mobil uanset hvor du er. Brug mobilen trygt i det meste af verden, uden at du skal bekymre dig om dyre priser eller ekstra tillæg. For vi har dækket dig ind med et Extra-abonnement. Denne tillægspakke henvender sig især til virksomheden, der arbejder og rejser til i udlandet, og har brug for at ringe til, fra og imellem det meste af verden.

Brug din mobil i mere end 100 lande uden merpris

Med tilvalgspakken 3Pro Extra kan du bruge din mobil eller tablet i samlet mere end 100 lande på tværs af 3LikeHome Pro og 3Pro Extra, til samme priser som i Danmark. Det gælder blandt andet for hele EU, USA og det meste af Asien og Latinamerika.

Du kan dermed ringe, sende beskeder og brug den data, der er inkluderet i dit abonnement, ligesom du kan ringe fra Danmark til de inkluderet 3LikeHome Pro-lande (maks. 25 GB og 20 timers tale pr. måned*).

Ring mig op

*20 timers inkluderet tale gælder for abonnementerne 3Deling 5G og 3Pro 5G. Andre abonnementer med 3LikeHome Pro indholder 10 timers inkluderet tale. 

Extra-smart

Vi ved, hvor vigtigt det er, at kunne komme i kontakt med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer – om du arbejder fra Danmark eller rejser til udlandet. Med 3Pro Extra kan du trygt bruge din mobil eller tablet i Danmark, og i mere end 100 lande verden over uden merpris. Desuden kan du ringe til og imellem alle lande inkluderet i 3LikeHome Pro og 3Pro Extra.

3Pro Extra er et produktfamilie-koncept, hvor du kan tilkøbe 3Pro Extra på alle abonnementer i samme produkttype. Abonnementet gælder til både mobil – og dataabonnementer, samt 3Pro 5G.​

Ring mig op


*Dog skal abonnementet være kompatibelt med abonnementer med 3LikeHome Pro og 3LikeHome.

Extra-smart

3LikeHome Pro

(Basis)

 

3Pro Extra

(Tilvalg)

 

3World

(Tilvalg)

 

3Pro Extra lande

Vi dækker dig ind i mere end 100 lande på tværs af dit 3Pro Extra- og 3LikeHome Pro-Abonnement.

Se listen over vores 3Pro Extra-destinationer her: 

 

Armenien ​
Aserbajdsjan ​
Colombia ​
Dominikanske Republik
Ecuador
El Salvador
Filippinerne
Grønland
Guatemala
Honduras

 

Indien
Japan​
Kasakhstan
Myanmar
Nicaragua
Pakistan
Paraguay
Peru
Saudi-Arabien
Sydafrika
Uruguay

 

Armenien ​
Aserbajdsjan ​
Colombia ​
Dominikanske Republik
Ecuador
El Salvador
Filippinerne
Grønland
Guatemala
Honduras ​
Indien
Japan​
Kasakhstan
Myanmar
Nicaragua
Pakistan
Paraguay
Peru
Saudi-Arabien
Sydafrika
Ukraine
Uruguay

Skal vi ringe til dig?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation er et altafgørende redskab for at bevare kunderelationer, samarbejde med kollegaer og finde nye samarbejdspartnere. Uanset hvor i verden I befinder jer.

Derfor skræddersyr 3Business den absolut bedste telefoniløsning til jeres behov, således I kan fokusere på hvad der er vigtigst for jer: nemlig at arbejde.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får det maksimale udbytte af 3LikeHome Pro og vores globale pakker 3Pro Extra og 3World. Uanset jeres behov kan løsningen sammensættes, så den matcher jer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik