3Business | Global udlandstelefoni til erhverv

3World

Ring og brug data til og fra udlandet til skarpe priser.

Ring mig op


3World giver din virksomhed de bedste priser på tale og data når I rejser uden for et 3LikeHome Pro-land eller ofte ringer til udlandet fra kontoret. Det betyder at I ikke skal bekymre jer om dyre regninger næste gange I rejser til udlandet eller blot ringer fra Danmark.
Se priser

  • Sikrer din virksomhed de bedste priser når I ringer og bruger data til og fra udlandet. Se lande
  • Mindre bekymring om dyre telefonregning.
  • Følg nemt med i jeres udenlandsforbrug på Selvbetjening.

Hvilken løsning passer dig og dine medarbejdere?

3World data

Tilføj 3World Data til jeres mobil og data-abonnementer, og slip for de store udgifter på data-roaming i udlandet. 3World Data giver dig de billigste priser på data i lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro og kan tilføjes den enkelte medarbejders abonnement, som ofte rejser udenfor 3LikeHome Pro-zonen.

60 kr. pr./md.*

 

*Prisen er pr. abonnement.

3World data

Nu er det slut med de store udgifter på data-roaming i udlandet. 3World Data giver dig de billigste priser på data i lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro og kan tilføjes den enkelte medarbejder som ofte rejser udenfor 3LikeHome Pro-zonen.

60 kr. pr./md.**Prisen er pr. abonnement.

3World Voice

Få de billigste priser på opkald til og fra lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro. Tilføj 3World Voice til den enkelte medarbejder, som ringer regelmæssigt til udenlandske telefonnumre. Dermed sikres I ikke at betale unødigt høje opkaldsafgifter. 

60 kr. pr./md.*

 

*Prisen er pr. abonnement.

3World Voice

Få de billigste priser på opkald til- og fra lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro. Tilføj 3World Voice til den enkelte medarbejder som ringer regelmæssigt til udenlandske telefonnumre. Dermed sikres at I ikke betaler unødigt høje opkaldsafgifter. 

60 kr. pr./md.*

 

*Prisen er pr. abonnement.

3World Voice & Data

Få både de billigste priser på opkald til og fra udenlandske numre, samt data-roaming i de lande som ikke er dækket ind under 3LikeHome Pro. Denne pakke vil give en besparelse på 20 kr. pr./md.* og kan ligeledes tilføjes enkelte medarbejderes abonnementer efter behov. 

100 kr. pr./md.*

 

*Prisen er pr. abonnement.

3World Voice & Data

Få både de billigste priser på opkald til- og fra udenlandske numre samt data-roaming i de lande som ikke er dækket indunder 3LikeHome Pro. Denne pakke vil give en besparelse på 20 kr. pr./md.* og kan ligeledes tilføjes enkelte medarbejderes abonnementer efter behov. 

100 kr. pr./md.**Prisen er pr. abonnement.

3World taksering i og uden for 3LikeHome Pro-landene

Nedenstående priser viser eksempel på takserede priser ved forbrug udover inkluderet indhold i 3LikeHome Pro-abonnement sammen med 3World pakker (10 timers kald til og mellem 3LikeHome Pro-lande, 25GB dataforbrug i 3LikeHome-zonen). For fuldstændig oversigt om taksering og kaldsretninger, venligst se nedenstående prisoversigt:

Se alle priser fra Danmark

Se alle priser i udlandet

* Følgende lande er undtaget og takseres til listepris: Bhutan, Congo, Demokratiske Republik Congo, Etiopien, Georgien, Guam, Laos, Libyen, Maldiverne, Mozambique, Namibia, Tanzania, Tonga, Vanuatu, Zimbabwe
** Venligst se detaljeret prisliste for pris til de individuelle lande i 3LH zonen.

Priser i blå indikerer hvor rabat er opnået i forhold til listepriser med 3World pakker.

Tilkøb 3World

Log på "3Business selvbetjeningen" og tilvælg en af de tre 3World rabatpakker til en- eller flere af jeres abonnementer.

Log på selvbetjeningen

Værd at vide om 3World

Skal vi ringe til dig?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet mere mening at være online på farten!

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik