3Internet Pro

Oplev den vildeste sportssommer

Lige nu får du TV 2 Play Favorit + Sport Partner i 6 mdr., når du køber 3Internet Pro til firmaet.

Lynhurtigt Internet

Plug 'n' Play

Ingen udbetaling

*ekskl. moms v/oprettelse af 3Internet Pro (bindingsperiode: 36 mdr.). Prisen inkluderer 3Internet Pro og 6 måneders adgang til TV 2 Play Favorit + Sport Partner til en pris på 219 kr. pr. md. Efterfølgende vil dit TV 2 Play-abonnement automatisk overgå til TV 2 Play (167,20 kr. pr. md. ekskl. moms) Tilbuddet gælder t.o.m. 4-8-2024. 

Hvilken internetløsning passer bedst til dig?

Tjek din adresse her og se, hvilken løsning vi anbefaler dig.

Online på 5 minutter Så nemt er det ...

Sæt SIM-kort i

Tænd routeren

Log på dit 5G netværk

En lille og brugervenlig router

Få en kraftig 5G router med indbygget WiFi der sørger for en både hurtig og stabil internetforbindelse med 3Internet Pro.

Uanset hvor du og dine medarbejdere befinder jer, skal i blot sætte SIM-kortet i routeren og tilslutte den elnettet for at få internetadgang. Forbindelsen er hurtig nok til, at I kan deltage i webinarer, møder eller køre selv tunge cloudbaserede programmer.

Vi leverer én samlet løsning med router og SIM-kort, som hverken kræver tekniker eller lange leveringstider.

Oplev 5G i hele landet med 3Business

Vi har opdateret vores netværk for at sikre dig høje hastigheder uanset, hvor du befinder dig. Med omkring 3400 mobilmaster, der dækker både 4G og 5G, har vi siden 2021 øget vores datahastigheder med 500%. Som erhvervskunde hos 3Business får du adgang til den største mængde 5G-spektrum pr. kunde på 3,5 GHz-båndet, hvilket betyder en hurtigere og mere stabil forbindelse. Vores avancerede 5G-netværk giver dig ikke kun højere hastigheder, men også kortere responstider, bedre kapacitet og nye teknologiske muligheder. 5G, den nyeste generation af mobilnetværk, muliggør flere tilsluttede enheder, større mængder data og ekstremt hurtige svartider – hvilket især gavner erhvervslivet. Med 5G åbner vi døren for avancerede teknologier såsom automatisering, robotter, telemedicin, præcisionsstyring og smart-kørsel, der alle kræver lav latens for at fungere optimalt. Vi fortsætter med at forbedre vores netværk, som er kernen i vores services og produkter. Gennem vedvarende investeringer i udvidelse og forbedring af netværket sikrer vi stærkere dækning og højere hastigheder. De seneste år har vi fokuseret på at udbygge netværket med 5G-teknologi og opsat flere master. Denne indsats inkluderer udskiftning af hardware og software, som understøtter de nye 5G-antenner, for at maksimere potentialet i 5G. Alt dette gør vi for at give vores kunder den bedste oplevelse, den mest stabile forbindelse og det sikreste netværk.

Sikkerhed med Secure Access

Secure Access giver jer helt automatisk krypteret forbindelse til jeres lokalnetværk, uden at I skal logge på en VPN-forbindelse først. Dermed kan I trygt arbejde væk fra kontoret uden at skulle bekymre jer om sikkerheden.

Der er mange fordele ved at kunne arbejde uden for kontoret. Det kan både være til at tjekke op på de sidste detaljer til et kundemøde, på togturen, til konferencer – eller når man gerne vil tage en arbejdsdag hjemmefra. Med mobil adgang til lokalnetværket bliver I mere fleksible, da der er adgang til samme systemer, filer og netværk som fra pc’en på kontoret.

Skal du bruge en fast IP-adresse?

Hvis du har en fast IP-adresse, er du sikker på, at adressen altid er den samme. Nogle systemer kræver fast IP-adresse for, at du kan få adgang. Vælger du en internetløsning med fast IP-adresse, bliver den tildelt dynamisk, så du ikke selv skal indtaste IP-adresse, gateway og subnet maske.

Vi sørger for det tekniske, så det er nemt for dig at komme i gang.

”Alt er blevet nemmere med 5G internet fra 3Business

Telttilfest.dk har haft mange udfordringer med deres internetløsning hos deres tidligere teleudbyder. Derfor er de hurtigt blevet glade for den 5G Internet løsning, som 3Business har kunne tilbyde dem. ”Det spiller en altafgørende rolle, at vores internet bare spiller, ellers vil vi ikke kunne kommunikere med vores kunder og give dem den bedst mulige kundeoplevelse”.

FAQ

Vi tilbyder en forventet download-hastighed ved udendørs brug af 5G på 25-954 Mbit/s og upload på 23-94 Mbit/s.

På 4G er der en forventet download-hastighed ved udendørs brug på 17-71 Mbit/s og upload på 5-43 Mbit/s. Du kan se den forventede hastighed på din adresse ved at skrive adressen ind i adressefeltet.

Den indendørs oplevede hastighed kan ikke defineres generelt, da den bl.a. afhænger af anvendt hardware, bygningens konstruktion og materialer samt afstand til nærmeste mast og antal samtidige brugere. Hvad din dækning er mere præcist, kan du tjekke her.

Nej, abonnementet kan kun bruges indenfor Danmarks grænser.

Ja.

Ja, det kan du godt. Men hvis du køber abonnementet uden router, så opfordrer vi til, at du anvender en router ligesom den, vi tilbyder for at opnå den bedst mulige netværksoplevelse.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.